bokrecensioner boktips

Dejtingleken

Författare: Danielle Steel
Genre: Roman
Ämnesord: kärlek
Utgivningsår: 2003
ISBN: 9132436025

Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

I'' Dejtingleken'' beskriver Danielle Steel den bergochdalbane-upplevelse det kan vara att ge sig ut i singellivet för andra omgången. En berättelse om att bli övergiven, om att våga möta nya utmaningar och se det positiva i livets nyckfulla vändningar.

Paris Armstrong anar ingenting om vad som ska drabba henne. Med två vuxna barn, en man hon älskar och ett underbart hem i Connecticut är hon lycklig med sitt liv. Så när hennes man Peter en kväll avslöjar sina planer, rämnar hela hennes värld.

När hans ord tränger in i hennes medvetande kan hon först inte tro att det är sant. Han vill ha skils-mässa. Efter 24 års äktenskap tänker han lämna henne för en trettioettårig kvinna.
Ett par dagar senare har han försvunnit från deras hem. Kvar i skärvorna av deras liv försöker Paris föreställa sig hur hon ska klara av att fortsätta, utan Peter.
Först kommer tårarna, sedan ilskan och sorgen. Så börjar välmenande vänner sina pinsamma försök att para ihop henne med män, som alla bleknar i jämförelse med Peter.
Slutligen inser Paris att något drastiskt måste göras, om hon ska kunna börja leva igen.

Medelbetyg: 3 (1 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Dejtingleken :
2008-07-18 19:56
Hej,
en bok om hur det är att bli övergiven och tappa sig själv och vägen tillbaka.

Betyg 3
Liknande böcker:
Kirke
 M. Miller
Spärrad gräns
 G. Gränström
Amado Mio
 P. Pasolini
Fiskande kattens gata
 J. Földes
Vända hem
 Y. Gyasi
En doft av jasmin
 E. Nord
Här är vi
 G. Swift