bokrecensioner boktips

Lord Nevermore

Författare: Agneta Pleijel
Genre: Roman
Utgivningsår: 2004
ISBN: 9172213507


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Lord Nevermore är en roman på nära 500 sidor om vännerna Stanislaw och Bronislaw som växer upp i södra Polen i slutet av 1800-talet. Stanislaw blir likt sin far konstnär och författare. Strax före första världskrigets utbrott reser de tillsammans till Australien och Nya Guinea. Bronislaw för att som antropolog studera de primitiva folkens liv, Stanislaw för att komma över sorgen över sin fästmös självmord. Men vänskapen håller inte för expeditionens påfrestningar. Genom deras liv får vi följa det dramatiska 1900-talets historia med krigen och katastroferna i främst östra Europa.
Medelbetyg: 1,5 (2 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Lord Nevermore :
2006-01-08 11:11
Lord Nevermore är en lång och rätt komplicerad bok, som med fördel läses långsamt. Den skulle kanske funka om jag var arbetslös, långtidssjukskriven eller på en tråkig semester, och kunde ägna massvis med timmar varje dag åt boken. Men jag jobbar, kommer hem trött och hinner kanske med en timmes läsning på vardagen. Och då tappar jag både den röda tråden och många av de mindre trådar som binder ihop någon fragment jag redan har läst (men inte kommer ihåg tillräckligt bra) med en ny fragment. Så jag lyckas aldrig riktigt bli gripen av boken, och till slut läser jag bara för att jag ändå vill läsa ut den.

Tyvärr!
Betyg 2
2009-08-27 16:04
Den här boken avslutade jag i förtid för den var så seg. Jag kom på att mina tankar hela tiden vandrade iväg till andra böcker, saker jag ska göra etc......
Betyg 1Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Lord Nevermore
Liknande böcker:
Norna - Gäst
 J. Jensen
Kråknatten
 B. Spong
Andromeda
 T. Bohman
Livbåt nr 2
 M. C Banning
Frankissstein
 J. Winterson
Flickebarn nr 291
 N. Schulman
Min perfekte man
 B. Ohlsson
Candy
 H. Rengfors