bokrecensioner boktips

Bara människor

Författare: Anne Liljeroth
Genre: Roman
Utgivningsår: 2013
ISBN: 9789186775520


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Journalisten Saga Widerbeck bestämmer sig för att flytta tillbaka till sin barndomsstad i ett försök att hitta sina rötter, och snart låser hon upp dörren till en lägenhet på Smedjegatan 6. Med sig har hon en plan för att göra upp med de personer som en gång sårade henne.

Plötsligt står hon öga mot öga med sina nya grannar, Patrick Swedmark, Per Norder, fröken Andersson och Wille Weber, alla med sina egna historier och motiv. Saga vill få dem att minnas vad de gjorde, och också se henne som den hon är idag.

Men saker och ting blir inte riktigt som hon tänkt sig.

Bara människor är en roman som handlar om livets motsatser, om förutfattade meningar och om behovet av upprättelse. Den handlar om konsten att glömma, gå vidare och förlåta. Men framför allt är Bara människor en historia som inte lämnar sin läsare oberörd. Hur ska det egentligen gå för dem som bor på Smedjegatan 6?
Medelbetyg: 3 (1 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Bara människor :
2016-12-28 14:43
Det pendlar mellan en 3:a och en 4:a för mig. Boken var extremt svår att komma in i, särskilt eftersom jag lyssnade på den och uppläsaren var lite sisådär. Men efter någon timme blev jag totalt fast i boken, tyckte den var jättebra, fascinerande och vacker på ett lite mörkt sätt. Men så tappar den igen när det enbart är några få timmar kvar och blir bitvis till ett svammel. Den hade nog behövt kortas ner för att hålla mitt intresse uppe. Slutet däremot helt okej, Oklart dock om jag fortsätter med nästa: Saga Widerbeck- bok. Uppläsaren Katarina Lundgren-Hugg läser helt okej, men är alldeles för lågmäld och bitvis lite för svamlig på rösten. Sammanlagt blir det en stark 3:a i betyg från mig!
Betyg 3Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Bara människor
Liknande böcker:
Bytet
 D. Hoh
Tiden är natt
 L. Petrusjevskaja
Swede
 P. Wolff
Penetrering
 U. Drougge
Familjehemligheter
 S. O´Flanagan
Veka livet
 A. Wahlgren Feldt
Där vassen viker
 L. Edgarsson
Samma Författare: