bokrecensioner boktips

Jag kan inte sluta gråta

Författare: Anne Liljeroth
Genre: Roman
Ämnesord: , utmattningssyndrom, relationer
Utgivningsår: 2019
ISBN: 9789177990598


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Vem står dig närmast när tillvaron rämnar?En enkel fråga och en varm hand får Josefins tillvaro att rasa samman. Det hon tidigare trott var viktigt blir plötsligt hennes värsta mardröm. Det hon tidigare varit bra på, att tänka logiskt och dra slutsatser, fungerar inte längre. Hon känner sig tom och värdelös och väldigt ensam.

Rädslan är värst. Att kanske aldrig bli hel, att inte räcka till för sina barn, att bli lämnad, att spärras in. Att inte veta.

Josefin söker efter svar, medan människorna runt henne blir allt mer otåliga. Hur länge ska detta pågå? Vem har Josefin blivit?

Ovissheten drabbar hårt och till slut ställs hon inför beslut hon länge fruktat. Delar av sig själv har hon redan förlorat, vill hon behålla andra måste hon konfrontera sina värsta rädslor.
Medelbetyg: 3 (1 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Jag kan inte sluta gråta :
2019-08-01 11:15
En viktig bok med tanke på alla de fall med utmattning syndrom och utmattningsdepression vi har idag i vårt samhälle, och jag känner sedan tidigare igen mig väldigt mycket i det senare av syndrom. Jag känner med bokens huvudkaraktär, Josefins mödor i början och till en viss del kände jag att boken kunde vara skriven om och med mig. Även om det i mitt fall mer har legat på ett personligt plan av utmattning, inte något arbetsrelaterat längre. Boken är välskriven och engagerande, men jag tycker den tappar på slutet. Det känns alldeles för tillrättalagt och "enkelt" helt plötsligt för Josefin med familj. Jag förstår att författaren vill tillge hopp för alla drabbade, men jag hade önskat ett något mer svart och oavslutat slut på boken. Men jag kan absolut rekommendera boken som är intressant och viktig att läsa.
Slutbetyg, en 3:a!
Betyg 3Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Jag kan inte sluta gråta
Liknande böcker:
Den dagen den sorgen
 J. Larsson
Midsommarnattsdrömmar
 B. Ohlsson
Bli snäll igen
 G. Gulliksen
Som syskon
 N. Klein
Insekt
 C. Castillon
Syskonen
 T. Hadley
Rucklet
 M. Sällström
Samma Författare: