bokrecensioner boktips

Svärmödrar utan gränser

Författare: Anna Jansson
Genre: Humor
Ämnesord: mat, humor, kärlek
Utgivningsår: 2016
ISBN: 9789113072258


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

I sagorna är det styvmödrarna som är onda. Men i verkliga livet är det svärmödrar man bör akta sig för, tänker Angelika Lagermark i sina mörkare stunder. För ett halvår sedan fångade hon en brudbukett och tankarna på ett bröllop tog fart, men Angelika är tveksam. Är Magnus rätt man att leva med? Hans mamma Judith är det definitivt inte.

Livet är inte enkelt. Angelika fick aldrig barnen hon längtade efter. Men när lille Folke dyker upp får hon chansen att bli en viktig vuxen i hans liv. Folke drabbas av njursvikt och behöver en ny njure. Hur hittar man en lämplig donator? Och vad svarar man ett barn som ställer viktiga frågor om döden?

Angelika och hennes systrar driver varsin frisersalong på Gotland, men under ytan pågår en annan verksamhet: Att hjälpa människor hitta kärleken. Vem just du hamnar bredvid på Salong d Amour är inte en slump, det är ett arrangerat möte. Det är aldrig för sent att hitta kärleken i livet. Välkommen in.
Medelbetyg: 5 (1 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Svärmödrar utan gränser :
2016-12-16 02:12
Jättemysig bok med härliga karaktärer som jag lätt tar till mitt hjärta. Boken är mycket humoristisk även om där finns ett allvar också. Jag tyckte väldigt mycket om den och hoppas på fler böcker om Angelika Lagermark. Jag lyssnade på ljudboken som lästes av den alltid lika rappa och föträffliga Anne-Li Norberg. En stor eloge till henne vill jag verkligen ge! Stark 5:a till såväl bok som uppläsare! Kan varmt rekommenderas!
Betyg 5Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Svärmödrar utan gränser
Liknande böcker:
Familjen Addams
 J. Sharkey
My Dad Wrote a Porno
 R. Flintstone
Vuxenkruxet
 T. Järvheden
Dickie Dick Dickens
 R. Becker
Drottningen i kassan
 E. Petersson