bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Samma Författare:
Erövraren
Hämnaren
Uppgörelsen
Uppståndelsen
Liknande böcker:
Det finns alltid förlå..
 A. Ragde
The people in the trees
 H. Yanagihara
Slam
 N. Hornby
Zero Minus Ten – (Firs..
 R. Benson
Zero Minus Ten (First..
 R. Benson
Zero Minus Ten
 R. Benson
Insde Out
 B. Eisler
Insde Out
 B. Eisler
The children's book
 A. Byatt
Balladen om det sorgsn..
 C. McCullers

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
Klassiker


     

Motvind

 
Författare: Dan Buthler & Dag Öhrlund
Genre: Roman
Utgivningsår: 2015
ISBN: 9789174615043
 

KÖP PÅ CDON.COM


Direktlänk till boken hos Bokus


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Jacob Colt, den skicklige men trötte kommissarien vid Europol i Haag, har inte gett upp sitt livs kamp: att sätta dit den man som förstört hans liv - Christopher Silfverbielke.
När Colt en dag blir kontaktad av Silfverbielkes syster Anna, som ber honom att spåra upp och döda hennes bror, tvekar han därför inte.
Under tiden som Jacob och Anna smider planer funderar Silfverbielke på sin framtid. Snart tänker han lämna landet för gott.
Hans exitplan hejdas emellertid av ett telefonsamtal. Pressen har upptäckt en koppling mellan Silfverbielkes företag TrioSoft och scientologerna, och aktiekursen sjunker som en sten. I ett slag är alla hans miljoner utraderade.
Någon måste få sota för det. Silfverbielke beslutar sig omedelbart för att dra åt tumskruvarna på finansmannen Herbert de Wahl. Genom en djävulsk uppfinning kan han betrakta sitt offer medan denne spelar rysk roulette med döden.
Samtidigt har Silfverbielke det inte så dumt på fritiden. Iskall champagne, kokain och undergivna kvinnor piggar alltid upp. Och Maja Liif, den socialdemokratiska riksdagskvinnan som tidigare haft en affär med Christopher, blir lite förvånad men ändå smickrad när han plötsligt en dag tar kontakt igen. Ända tills hon inser att hon vandrat rakt i en fälla ...

Medelbetyg: 3,33 (3 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Motvind :


hencka 2016-12-24 12:17
Silfverbielkes framfart fortsätter med oförminskad styrka. Han tar mänskor av daga till höger och vänster och våldför sig på kvinnor. Det finns ett uns av underhållningsvärde i historien även om trovärdigheten för länge sedan gått upp i rök. Den här boksviten verkar aldrig ta slut. Det slutade igen med något slags cliffhanger så en uppföljare är att vänta. Temat börjar vara urmjölkat redan.
Betyg 3

Skriv egen bokrecension till MotvindKÖP PÅ CDON.COM


 


Köp boken som film på cdon: