bokrecensioner boktips

Måltavla

Författare: Ingrid Hedström
Genre: Deckare
Utgivningsår: 2015
ISBN: 9789150117301


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Astrid Sammils är överhopad av arbete. Som protokollchef på UD är hon ansvarig för planeringen av statsbesök, både inkommande och utgående. Det innebär regelbunden kontakt med såväl kungahuset som statsrådsberedningen. Vid sidan av arbetet har hon en hel del som bekymrar henne. En väninna är spårlöst försvunnen efter att hennes man tagit sitt liv och själv får Astrid oroande hatmejl och utgör regelbundet måltavla på ett internetbaserat hatforum. Vad är det som triggar dessa mäns vrede? Och hur illavarslande är det att en av avsändarna tycks bo i den trakt i Dalarna där hennes älskade oas Sammilsgården ligger? En oas som förefaller än mer hotad när en ung rumän hittas död i trakten.

Måltavla är den andra fristående delen i serien om Astrid Sammils, som den här gången konfronteras med ett hat som har mer långtgående konsekvenser än hon någonsin kunnat ana. För vem är egentligen den yttersta måltavlan?
Medelbetyg: 3,5 (2 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Måltavla :
2015-07-04 12:01
Jag tyckte mycket om den första boken om Astrid Sammils. Här går hon inte att känna igen. Svårt att tro på karaktären och mordmotiven. Nu räcker det med Hedström för min del.
Betyg 2
2016-12-16 16:38
Jag bestämde mig efter enbart några få rader att jag skulle försöka dra ut så mycket som möjligt på den här boken, läsa några få kapitel om dagen och njuta av det underbara språket- men det var fullkomligt omöjligt att inte sträckläsa. Tänk om alla deckare var så här välskrivna och medryckande med något ständigt som händer, och tänk om andra deckarförfattare var lika engagerad i sin text som Ingrid Hedström! Nu är det dock inte många som är det, och det kanske är bra. Det får sannerligen Ingrid Hedström att sticka ut! Den andra delen i serien om Astrid Sammils är lika bra och spännande som hennes tidigare verk. En mycket stark 5:a blir slutbetyget från mig! Jag kan varmt rekommendera den här boken liksom dem andra- men läs de i ordning, det blir lättare så!
Betyg 5Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Måltavla
Liknande böcker:
Rosenkavaljeren
 S. Trenter
Mord i pingst
 L. Forsell
Windsorknuten
 S. Bennett
Mordet i prästgården
 A. Christie
Vinhundarna
 R. Gyllander
Lelo
 M. Grönholm
Dödstyst i huset
 E. Fischer
Vita frun
 F. Mellvig
Flaubert & Brooke
 B. Danielsson