bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Samma Författare:
Blodröd måne över Vill..
Blodsband
Bortfall
Brandgata
Flickorna i Villette
Gick obemärkt förbi
Lärarinnan i Villette
Rekviem i Villette
Svarta korpar över Vil..
Under jorden i Villette
Liknande böcker:
Rika barn leka häst
 U. Trenter
Miss Pym ingriper
 J. Tey
Inga fler hemligheter
 E. Brunn
Fruktans hus
 M. Ahlstedt
Christine Falls
 B. Black
Surbrunnsgåtan
 K. Pettersson
Saknad, förmodad död
 S. Steiner
En högre rättvisa
 . Hjorth
Dvalan
 C. Grebe
Maigret och den unga döda
 G. Simenon

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerMåltavla

 
Författare: Ingrid Hedström
Genre: Deckare
Utgivningsår: 2015
ISBN: 9789150117301
 

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Astrid Sammils är överhopad av arbete. Som protokollchef på UD är hon ansvarig för planeringen av statsbesök, både inkommande och utgående. Det innebär regelbunden kontakt med såväl kungahuset som statsrådsberedningen. Vid sidan av arbetet har hon en hel del som bekymrar henne. En väninna är spårlöst försvunnen efter att hennes man tagit sitt liv och själv får Astrid oroande hatmejl och utgör regelbundet måltavla på ett internetbaserat hatforum. Vad är det som triggar dessa mäns vrede? Och hur illavarslande är det att en av avsändarna tycks bo i den trakt i Dalarna där hennes älskade oas Sammilsgården ligger? En oas som förefaller än mer hotad när en ung rumän hittas död i trakten.

Måltavla är den andra fristående delen i serien om Astrid Sammils, som den här gången konfronteras med ett hat som har mer långtgående konsekvenser än hon någonsin kunnat ana. För vem är egentligen den yttersta måltavlan?

Medelbetyg: 3,5 (2 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Måltavla :


okidoki 2015-07-04 12:01
Jag tyckte mycket om den första boken om Astrid Sammils. Här går hon inte att känna igen. Svårt att tro på karaktären och mordmotiven. Nu räcker det med Hedström för min del.
Betyg 2

BlommigaBarbro 2016-12-16 16:38
Jag bestämde mig efter enbart några få rader att jag skulle försöka dra ut så mycket som möjligt på den här boken, läsa några få kapitel om dagen och njuta av det underbara språket- men det var fullkomligt omöjligt att inte sträckläsa. Tänk om alla deckare var så här välskrivna och medryckande med något ständigt som händer, och tänk om andra deckarförfattare var lika engagerad i sin text som Ingrid Hedström! Nu är det dock inte många som är det, och det kanske är bra. Det får sannerligen Ingrid Hedström att sticka ut! Den andra delen i serien om Astrid Sammils är lika bra och spännande som hennes tidigare verk. En mycket stark 5:a blir slutbetyget från mig! Jag kan varmt rekommendera den här boken liksom dem andra- men läs de i ordning, det blir lättare så!
Betyg 5KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Måltavla


  Köp boken som film på cdon: