bokrecensioner boktips

Femtio nyanser av frihet

Författare: E L James
Genre: Roman
ISBN: 9789113047300


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

När den unga litteraturstudenten Anastasia Steele träffade den drivne företagaren Christian Grey föll hon handlöst, och de inledde ett passionerat förhållande. Ana blev både chockad och skrämd av hans sexuella preferenser och komplicerade historia - deras relation är en ständig kamp mellan begär, svartsjuka och villkorslös kärlek.
Nu har de allt: passion, närhet, rikedom och en värld full av möjligheter. Men Ana vet att det inte kommer att bli lätt att älska Christian - hon måste på något sätt lära sig att dela Christians livsstil utan att förlora sig själv. Samtidigt måste Christian kämpa med sitt kontrollbehov och ta itu med problemen i sitt förflutna.
Just när det verkar som om de tillsammans lyckats överbrygga alla hinder tycks ödet utsätta Ana för det hon fruktat allra mest ...
Medelbetyg: 3,5 (2 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Femtio nyanser av frihet :
2015-01-12 20:27
Den tredje boken i trilogin om Anastasia Steele och Christian Grey. Historien har i de tidigare böckerna förtrollat mig och jag har haft svårt att sluta läsa dem men nu i den tredje boken känner jag mig något mättad. Alla erotiska scener med en alltid lika lustfull och upphetsad partner som alltid vill ha mer och aldrig vill säga nej drar ner betyget rätt rejält. Det blir så klyschigt att det blir tråkigt. Men historien har också sina glimtar.
Betyg 3Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Femtio nyanser av frihet
Liknande böcker:
Äppelmåne
 Y. Terjestam
I hundkäxens tid
 L. Olofsson
Sanningen kommer om na..
 M. McFarlane
Kärlek i fem akter
 D. Krien
Koryféerna
 L. Andersson