bokrecensioner boktips

Eva Lauri & Jag

Författare: Jonas Bonnier
Genre: Roman
Utgivningsår: 2005
ISBN: 9789100111731


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Anna och hennes mamma står varandra mycket nära. Pappan försvann redan innan Anna föddes, och hon har egentligen ingen annan i världen. Så dör mamman i cancer, och Anna står ensam. Plötsligt ringer en okänd kvinna och påstår att hon har en ledtråd till den pappa Anna aldrig mött, och Anna ger sig ut på en jakt efter sin far, en jakt som tar henne till London, vidare till S:t Tropez och Bratislava, och vidare till Köpenhamn, rätt in i armarna på den mytomspunna, framgångsrika företagsledaren Eva Lauri.
Tre historier vävs samman i denna myllrande roman - historien om Anna, om Eva Lauri, och om den berömda franska filmskådespelaren Octave Simon. Jonas Bonnier skildrar med en kombination av verve och fin psykologisk insikt tre människors liv i Europa under 1900-talets andra hälft.

Eva Lauri & jag är en roman om behovet av kärlek.

Om Saffranshjärtan::

"en mycket medryckande historia, säkert berättad och full av roliga infall och originella idéer- lite som en blandning av Krig och fred och Melrose Place
Medelbetyg: 2 (1 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Eva Lauri & Jag :
2011-08-04 12:04
Jag orkade mig inte genom denna bok, tyckte den var tråkig och kunde inte alls fastna i den. Möjligt att jag inte gav den en ärlig chans men livet full av bra böcker därför vill jag inte slösa min tid en bok som inte intresserar mig när det finns så många andra som väntar.
Betyg 2
Liknande böcker:
Himmel över Alaska
 K. Hannah
Discokungen
 S. Olsson
Nytt liv sökes
 P. Simonsbacka
Ensam tant i Ryssland
 L. Linderborg
John Carter och dödens..
 E. Burroughs
Vända hem
 Y. Gyasi
En doft av jasmin
 E. Nord
Lättklätt i Tryckkammaren
 K. Brunk Holmqvist
Här är vi
 G. Swift
Samma Författare: