bokrecensioner boktips

Boktips: 3 böcker som alla poker entusiaster bör läsa


Ett av de roligaste aktiviteterna på semestern är att krypa ner i sängen och läsa en bra bok. Vi alla är nog överens om att det bästa är när man läser en bra bok inom ett område som man är genuint intresserad av.

Pokerspel har varit ett populärt tidsfördriv i Sverige sedan en tid tillbaka - och har gradvis ökat i popularitet de senaste åren. Faktum är att enligt en undersökning av Spelinspektionen så spelar en av tre personer online minst en gång i kvartalet.

För dem som är sanna poker entusiaster har vi samlat tre av de bästa böckerna om poker och som garanterat kommer att hjälpa dig att förbättra sina poker färdigheter.Boktips 1: Modern Poker Theory

Modern Poker Theory av Michael Acevedo, som är en av världens ledande pokerteoretikel, har skrivit en omfattande bok om pokerspelet No-Limit Hold'em. Denna boken har fått lovande recensioner och är allmänt känt som den bästa och mest omfattande boken om poker som någonsin skrivits.

Modern Poker Theory är guiden för många utav de viktigaste aspekterna av No-Limit Hold'em och tillämpar GTO för att ge ett teoretiskt ramverk för hur du spelar ditt allra bästa. Ämnen som tas upp i den här boken inkluderar beräkning av pottodds, förväntat värde och mycket mer.

Den här boken är för alla som vill lära sig djupgående kunskaper och praktiska strategier som garanterat kommer att förbättra pokerspelet.

Boktips 2: The Theory of Poker

The Theory of Poker, skriven av den berömda pokerspelaren och författaren David Sklansky, är en värdefull resurs för poker entusiaster som vill ta sitt spel till nästa nivå.

Den här boken introducerar dig till grunderna i poker, dess konsekvenser och hur det bör påverka ditt spel. Boken ger dig en djupgående analys av spelteorier, psykologi och grundläggande strategier som du kan använda för att förfina dina färdigheter och fatta bättre beslut.

Det bästa av allt är att du hittar något du kan använda i alla möjliga pokerspel, från femkort, hold 'em, blackjack och mer. Det här är således en bok som kommer att ge dig de kunskaper och färdigheter som behövs för att bli framgångsrik i alla typer av pokerspel. Om du känner dig redo att testa dina färdigheter, läs mer här om svenska casino.

Boktips 3: The Mental Game

När det kommer till att spela poker vet nog alla hur viktigt det mentala spelet är. The Mental Game of Poker av Jared Tendler är en bok som många pokerspelare har vänt sig till för att få inspiration om hur de kan förbättra sin mentala hälsa under spelets gång. Den tillhandahåller strategier och tekniker, såväl som övningar för dig att göra före och efter spel, som kan åtgärda problem som hälsokontroll, självförtroende, motivation och rädsla.
Liknande artiklar: