bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Liknande böcker:
Kvinnorna på Flanagans
 Å. Hellberg
Dammsuga i mörker
 J. Beagin
Dolda talanger
 M. Carnehult
Mormors val
 K. Branzell
De kommer att drunkna..
 J. Anyuru
1794
 N. Natt och Dag
Äventyr på kryssningsb..
 A. Örtengren
Hit men inte längre
 M. Maunsbach
Hundraettåringen som t..
 J. Jonasson
Tokyo blues
 P. Hintze

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerGå dit hjärtat leder dig

 
Författare: Susanna Tamaro
Genre: Roman
Utgivningsår: 1994
ISBN: 9789174296655
 

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


En kvinna går i sin trädgård och vattnar sina rosor. Det är höst och hon vet att hon snart ska dö. Hon bestämmer sig för att skriva ett brev till sin älskade dotterdotter som befinner sig på resa långt borta. Med stor värme och inlevelse skildrar hon sitt liv ända från barndomen, försöker förstå och förklara allt som hänt, både för sig själv och för dotterdottern. En berättelse om tre generationer kvinnor, om kärlek och sorg, om svårigheten att skapa sitt eget liv oberoende av alla konventioner. Gå dit hjärtat leder dig har kallats 90-talets kvinnoroman. Det är den mest lästa och omtalade italienska boken under de senaste åren. Den har sålts i mer än fem miljoner exemplar över hela världen.Medelbetyg: 3,17 (6 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Gå dit hjärtat leder dig :


lillamy 2003-10-22 10:17
Kvinnan som vet att hon inte har långt kvar att leva bestämmer sig för att skriva ett brev till sitt barnbarn. Brevet är utformat till en dagbok, boken är lättläst och mycket bra tycker jag.
Betyg 4

faith 2004-04-21 19:22
"Jag tycker att Gå dit hjärtat leder dig är en mycket vacker bok. Budskapet som titeln hänvisar till är väldigt vackert och värt att följas. Det är dock sant att det är svårt att följa det, precis som det är för personerna i boken. Jag tycker om boken, för den är mycket verklig och trovärdig. Människor misstar sig ofta. Jag rekommenderar denna bok för alla som är intresserade av att läsa en fiktiv livshistoria. Den är helt enkelt gripande. ", skrev jag i min bokrecnesion
Betyg 4

johannes74 2004-08-04 16:03
Jag hade stora förväntningar när jag läste denna boken, men det "klickade" aldrig...Kanske ska man läsa om den någon gång?
Betyg 1

tekoppen 2007-04-12 13:27
För mig klickade det dirket för den här gripande och vackra boken.
Betyg 4

helix 2008-06-09 10:20
Tamaro tecknar, i form av ett långt brev, livsödet hos en döende mormor. Visst, det har hänt saker i mormoderns liv, och hon har - tydligen - behov av att analysera och delge sig av dessa skeenden. Men det blir präktigt. Hon skriver på näsan, om än inte lika tydligt som i "Alkemisten" eller "Tisdagarna med Morrie". Men "Gå dit hjärtat leder dig" spelar i samma liga. Och kanske är det därför den blivit så uppskattad och läst av så många.
Själv har jag mycket svårt för denna sorts "livsklokhetslitteratur". Men Tamaro håller sig någorlunda osentimental, så bottenbetyg blir det inte.
Betyg 3

kirja 2017-07-17 16:50
Fastnade för boken efter att ha läst texten på baksidan och för att den tillhör nyutgivna läsarfavoriter. Den började start och gick ner sig lite men kom igen och höll på så boken igenom. Men avslutningen blev en sammanfattning och röd träd. Helt okej bok blev slutresultatet.
Betyg 3KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Gå dit hjärtat leder dig


  Köp boken som film på cdon: