bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Samma Författare:
Ansiktet
Blixtsken
Broder Odd
Dataterror
donatorn
Draktårar
En ond plats
Frankenstein den förlo..
Frankenstein nattens h..
From the Corner of His..
Frukta ingenting
Främlingar
Fånga natten
Gömstället
Himlen är nära
Hjälten
Hjärtats mörka flod
Intensity
Isfällan
Kall Eld
Livstid
Maken
Midnatt
Mr. Murder
Mörkret faller
Liknande böcker:
Kevin & Schröder 2 - D..
 B. Danielsson
Requiem på Dimön
 M. Lindstein
Mytomanen
 S. Sarenbrant
I spindelns nät
 L. Lippman
Lösning i London
 L. Deighton
Nattviol
 N. Leavy
Den yttersta rättvisan
 D. Öhrlund
Jungfrustenen
 M. Mortimer
Nattens vittne
 H. Kritz
Ett steg för långt
 F. Faulkner

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerAlltid Odd

 
Författare: Dean Koontz
Genre: Thriller
Ämnesord: mord, psykologi, spänning
Utgivningsår: 2007
ISBN: 9789170024207
 

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Det finns så mycket mer inom varje människa än det som syns på ytan, och hos Odd Thomas finns det tredubbelt mycket.

Odd lever ständigt i två världar i den lilla ökenstaden Pico Mundo, där hjältemod och hemskheter tillhör vardagen. Odd har aldrig bett om att kunna tala med de döda det är något som bara händer. Men som inofficiellt sändebud mellan vår värld och deras, är hans plikt att göra det rätta. Det är så Odd ser på saken och det är därför han har vänner på båda sidorna av gränsen mellan livet och döden.

En barndomsvän till Odd är försvunnen, och man fruktar det värsta. Men när Odd använder sina förmågor för att finna den saknade upptäcker han något värre än en död kropp. Han möter en enastående slug fiende, och dras in i en virvelstorm av skräck.

Åter står Odd inför våra största fasor. Kring honom samlas både nya och gamla allierade, en del levande, en del inte. I slaget som ska komma finns inga oskyldiga betraktare, och varje uppoffring kan störa balansen mellan hopp och förtvivlan.

Oavsett om du möter Odd Thomas för första gången eller om han är en gammal vän, väntar en oförglömlig resa genom en värld av terror, underverk och välbehag. Och du kan inte få en bättre guide än Odd själv.

"det extremt övernaturliga har fått ge vika för ett vidare ifrågasättande av existensens gränser [...] väldigt välskrivet."
- Laholms Tidning

Medelbetyg: 3,82 (11 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Alltid Odd :


Invisible3 2009-02-25 23:17
Bra fortsättning på första boken. Känns inte riktigt lika välskriven, men ändå en mycket bra bok. Ser fram emot att följa resten av serien, hört rykten om att det kommer bli sex böcker totalt om Odd. Hoppas att Dean lyckas hålla samma höga kvalitet serien igenom.
Betyg 4

anette.lenander 2009-06-25 19:58
Det här är en uppföljare till böckerna om Odd Thomas.Han har vänner på båda sidorna av gränsen mellan liv och död.En barndomsvänn till Odd
är försvunnen.och man fruktar det värsta.Men när Odd använder sina förmågor för att finna den saknade upptäcker han att något värre än en död kropp.Han möter en enastående slug fiende.Odd dras in i en virvelström av skräck.
Betyg 5

tetris 2010-04-19 20:05
Nä, inte lika bra som första boken. Den här kändes lite ihophastad faktiskt och lite för mycket samma saker för min smak. Jag kan inte sätta fingret på vad det var, men det blir en trea.
Betyg 3

Thomas72 2010-10-29 13:38
En mycket bra bok om Odd Thomas. Bokens styrka är de roliga komentarerna som Odd gör. Oftast bekymmerslösa kommentaren även ifall han är i knipa. Bokens svagheter är besrivning av ett händelse förlopp. Det är inte så intressant när han blir jagad tex.
Betyg 4

Eva-avE 2012-08-03 14:21
Bättre än förra men jag undrar om det bör bli några fler.
Betyg 4

bonadea 2014-11-10 11:22
Alltid Odd är en tidsfördrivande bok men det är inte Odds bästa serie. Andra delen är lite sämre än första delen, den känns som Dean Koontz har skrivit den på en dag, ingen komplicerad handling, inga dolda överraskningar och inte speciellt spännande. Men boken e inte heter tråkig, en stabil 3 i betyg, en bok som är ok men inte mer än det .
Betyg 3KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Alltid Odd


  Köp boken som film på cdon: