bokrecensioner boktips

Mr. Murder

Originaltitel: Mr Murder
Författare: Dean Koontz
Genre: Thriller
Ämnesord: spänning
Utgivningsår: 1994
ISBN: 9789170026720


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Det börjar som en saga en småruskig godnattsaga på vers om Tomtens elaka tvillingbror som författaren Marty Stillwater skrivit för att roa sina båda döttrar Charlotte och Emily från Thanksgiving fram till jul.

Men mycket snart förvandlas dikten till verklighet och blir till en sannskyldig mardröm när den andre dyker upp och gör anspråk på Marty Stillwaters familj.

Det verkar inte finnas något medel mot de mörka krafter som hotar familjen. det enda som återstår är desperat flykt undan en obeveklig fiende med vad som tycks vara ett våldsamt och upplösligt band till famlijen Stillwater.


Medelbetyg: 3,82 (11 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Mr. Murder :
2007-01-12 12:22
standard-Koontz, varken mer eller mindre
Betyg 3
2008-05-25 05:00
Boken handlar om familjen Stillwater som bor i staden Irwine i Kalifornien. Föräldrarna Marty och Paige bor i ett hus tillsammans med döttrarna Charlotte och Emily. En dag på sitt rum får Marty en blackout och han söker upp en läkare. Samtidigt får hustrun ett konstigt telefonsamtal när hon är på sin mottagning som kurator. Familjen blir förföljd av en person som har oanade krafter och känner av på ett ovanligt sätt var de befinner sig. Boken är en parallellhandling.
Betyg 3
2009-09-22 22:33
En ganska svag bok av en annars bra författare.
Betyg 2
2010-11-07 15:09
Det här är en väldigt intressant bok.Den börjar med en rivstart och sen är man fast.Det handlar om en familj som blir jagade av en man som är en kopia av hennes man.Vad är det som jagar dom är det mänsklig?
Betyg 5
2012-07-30 14:24
Mycket spännande Thriller av Koontz. Nära att ge den en 5:a.
Jag misstänker att Koontz inte börjar i slutet av boken som många författare gör. För i hans böcker utspelar sig intrigerna i början och i mitten. I slutet blir det bara en kamp på liv och död.
Betyg 4
2012-07-30 14:25
Mycket spännande Thriller av Koontz. Nära att ge den en 5:a.
Jag misstänker att Koontz inte börjar i slutet av boken som många författare gör. För i hans böcker utspelar sig intrigerna i början och i mitten. I slutet blir det bara en kamp på liv och död.
Betyg 4
2018-01-25 14:08
Marty Stillwater är en deckarförfattare som snart kommer att upptäcka att hans eget liv kommer att förändras när det dyker upp en riktig Mr Murder i hans hem. Polisen tror att Marty har iscensatt allt för att få mer publicitet. Det blir en katt och råtta-lek som bara går att förlora. Det här är en otäckt spännande thriller där en grupp människor är beredda att göra allt för att maskera sitt experimenterande med att framställa superkrafter. De är till och med villiga att utplåna oskyldiga människor.
Betyg 4Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Mr. Murder
Liknande böcker:
Rambo III
 D. Morrell
Rambo
 D. Morrell
Kinesen
 S. Leather
Tvekampen
 D. Morrell
Goldeneye
 J. Gardner
Parmiddagen
 M. Österdahl
Visa ditt rätta ansikte
 H. Fogelström
Asfaltsland
 C. Cosby
Nödrop
 G. Bøe