bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Liknande böcker:
Silvretsrike
 C. Iggulden
Den obetänksamme älskaren
 L. Panduro
Lånat silver och kross..
 E. Klingberg
Ett julmirakel om dage..
 P. Alexander
Tango i Tabernaklet
 K. Brunk Holmqvist
Vaxade juveler och brä..
 E. Klingberg
Folk med ångest
 F. Backman
Skogsnävan
 K. Brunk Holmqvist
Totalskada
 H. von Zweigbergk
Resa i månljus
 A. Szerb

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerHär och nu

 
Författare: Elisabeth Andersson
Genre: Roman
Utgivningsår: 2007
ISBN: 9185625515
 

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Allt har hittills gått enligt planerna för den ständiga planeraren Sofie Svensson. Pojkvännen Mats, finansanalytiker, verkar vara rena fyndet både som blivande make och pappa. Till sommaren ska de gifta sig och sedan hoppas Sofie att de ska få sitt första barn. På jobbet har Sofie klättrat planenligt i karriären till det välbetalda arbetet som vice vd för klädkedjan Look. Nu siktar hon in sig på vd-posten.

Så var det tänkt. Men så plötsligt spricker Sofies alla uppgjorda planer. Förhållandet med Mats tar slut. Look köps upp av den danska modekoncernen Fashion med före detta fotomodellen och numera legendariska affärskvinnan vd Vibeke Krarup i spetsen. Sofie tackar ja till ett jobb som marknadschef på Fashion trots att det är ett steg nedåt i karriären.

Hon tar med sig sina kläder och sin vita skinnsoffa och börjar ett nytt liv i Köpenhamn där hon också inleder ett passionerat förhållande med den unge konstnären Alexander, trots att han egentligen är helt fel för henne.

Det nya livet går bra tills Vibekes dotter Kirsten, arvtagerska till Fashion och tidigare självklar kronprinsessa efter Vibeke, inser att Sofie är en tuff konkurrent om jobbet som vd efter Vibeke. Kirsten tar till alla medel för att få bort Sofie som är nära att ge upp det nya livet. Men så får Sofie hjälp från ett oväntat håll.


Medelbetyg: 3 (3 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Här och nu :


verran 2008-04-14 06:50
Lättläst bok om en kvinna i karriären, hennes kollegor och vänner. Gillade boken som kändes lite Marian keyes-aktig.
Betyg 4

bonadea 2008-06-18 19:40
Här och nu är andra delen i Elisabeth Anderssons trilogi om de tre väninnorna och cheferna Maria, Sofie och Katarina. Den är väldigt likt första delen som heter På andra sidan Venus, det är bara miljön som är annorlunda, På andra sidan Venus utspelas på en modetidning medan Här och nu befinner man sig inom danska modekoncernen Fashion, men handlingen är likadan huvudpersonen Sofia söker tjänsten som Vd på Fashion i köpenhamn men får svår och oärlig konkurent i Kirsten som ser sig som den enda och självklara Vd. På andra sidan Venus var det Maria som var huvudpersonen och även hon blev utsatt för en jobbig rival men där var det hennes chef som inte hade rent mjöl i påsen.
Men det är ingen dålig bok, den är lättläst och okompliserad, en okej bok att läsa men man glömmer den så fort man är klar med den.
Betyg 2KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Här och nu


  Köp boken som film på cdon: