bokrecensioner boktips

Otrogen på öppen gata

Författare: Belinda Olsson
Genre: Roman
Utgivningsår: 2007
ISBN: 9170016062


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Nyhetschefen Agata Hansson är tillbaka. Knappt har gravidchocken lagt sig förrän det är dags för bebischock. Ut kommer en stilig liten kille, Alex. Han är fantastisk, förstås. Men varför skriker han så mycket? Och varför måste det göra så ont i tuttarna?

Agata kan inte hjälpa det. Knappt har den lilla familjen kommit hem från BB förrän hon börjar längta tillbaka till jobbet. När Aftontidningen behöver någon som kan jobba extra är hon inte sen att tacka ja. Väl där möter hon den unga snygga vikarien Andy. Visst är sambon Teo en fantastisk pappa, men lite flirt har väl ingen småbarnsmamma dött av?

"Belinda Olsson går från noll till hundra på noll sekunder" Aftonbladet
"Medvetet eller inte slår hon sönder de rosenröda föreställningarna om den traditionella familjeidyllen. Agata kör sitt eget race." Upsala Nya Tidning
"Otrogen på öppen gata är snabbläst, lättsmält underhållning med en liten vass kant." Nerikes Allehanda

Belinda Olsson, född 1974, bor i Stockholm med sambo och två barn. Hon arbetar som kolumnist på Aftonbladet och programledare på TV8. Otrogen på öppen gata är den andra boken om Agata Hansson. Även den första, Gravidchock, finns i Månpocket.


Utdrag ur boken:
I tio timmar har vi-mest jag då- kämpat. Kämpat för vad? Jo, för att tala absolut klarspråk, att min lata fitta ska öppna sig ynka fem centimeter. Hur går det till? Tre ynka centimeter. Man måste vara öppen två till för att få droger. Fem centimeter är inte mycket begärt egentligen, det är som längden på mitt pekfinger.
Medelbetyg: 3,43 (7 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Otrogen på öppen gata :
2007-10-25 21:56
Andra boken om journalisten Agata. Agata har fått barn och upplever livet som mammaledig. Hon tycker livet är orättvist, hon tycker att killen ska ta lika mycket ansvar och slutar därför att amma. Agata längatar efter att jobba igen. Hon hoppar in på jobbet några dar för att täcka upp vid sjukdom och börjar genast flörta med den nya vikarien.
En okej bok. Agata är den person som man själv inte skulle vilja vara den dag man själv får barn. Men skönt med en bok där allt inte är perfekt.
Betyg 3
2007-11-28 10:59
Men, böckerna om Agata ÄR roliga, det går inte att komma ifrån. Visst, hon är odräglig och ibland kanske man kunde sätta ett R framför hennes namn. Agata är nästan helt hämningslös och det mesta kretsar kring henne och hennes välbefinnande. Men kul är det, och jag ser fram mot nästa del som jag förmodar kommer att avrunda serien. Ska bli spännande att se vad Agata hittar på härnäst. Kommer hon att komma till någon sorts insikt, tro?
Betyg 4
2007-12-27 16:52
Detta är en bok om en otroligt omogen och bortskämd kvinna som får barn. Det är nog meningen att man ska tycka synd om henne men jag tycker att hon är vedervärdig och osympatisk.

Språket är uruselt.

Det enda positiva med boken är omslaget som har något speciellt. Fast kvinnan på omslaget passar inte alls in på kvinnan i boken. Däremot passar kvinnan i boken in på fotot av författarinnan själv. Elakt, kanske, men så uppfattade jag boken.
Betyg 2
2008-06-26 09:23
Detta var 2 boken om Agata Hansson, (Den första heter Gravidchock).
En mycket underhållande och rolig bok om hur det är att vara småbarnsförälder och ha en toppjobb som chef på en tidning. Jag har varken barn eller något toppjobb, men på något vis kände man igen sig. Man vill ej att boken ska ta slut, denna var lika bra som första boken.
Betyg 5
2008-10-14 14:47
Underhållning för stunden.
Betyg 3
2008-11-19 12:11
Otrogen på öppen gata är fortsättning på Reporter erkänner GRAVIDCHOCK! och det är en skit kul bok. Den är skriven på ett råare sätt än vad skildringar om nyblivna mammor brukar vara- vilket gör att den är så bra.Det är så skönt att slippa läsa hela den söta och gulliga baby grejen som är så tjatigt att man bara vill spy, nu vill vi läsa om skrikiga nätter, såriga bröstvårtor och bajsiga blöjor och hur hemskt det är att bli mamma ;o)
Betyg 4
2010-10-26 21:32
Inte lika bra som första, men så är jag som vanligt fel målgrupp. Gillar Agata fast mest för att hon är så vidrig att jag själv känner mig som en kvinnlig variant av godhjärtade Alfred i Lönneberga..
Betyg 3Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Otrogen på öppen gata
Liknande böcker:
De sju som såg
 D. Rudberg
Övre port, nedre port
 G. Gulliksen
Mjölkat
 S. Samuelsson
Anna
 O. Blegel
Livet vinkar (som en K..
 K. Danielsson
Syskonfejden
 M. Herngren
Skäret
 C. Naumann
Samma Författare: