bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Samma Författare:
Den långa vägen hem
Liknande böcker:
Resa i månljus
 A. Szerb
Dömd för död
 A. Jansson
Sent på dagen
 T. Hadley
Snusk: Två osedliga be..
 A. Bennett
Din styvmor Rebecka
 M. Jeffmar
Folkets skönhet
 M. Pryds Helle
Skuggan från fronten
 H. Kirst
I det sista regnet
 J. Vaidya
Den vita staden
 K. Ramqvist
Rucklet
 M. Sällström

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerAllt att vinna

 
Författare: Robin Pilcher
Genre: Roman
ISBN: 9137124730
 

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Dan Porters liv är i det närmaste perfekt. Han är framgångsrik i sitt arbete, han är lyckligt gift sedan tjugo år och han har tre välartade tonårsbarn. Familjen lever ett på alla vis komfortabelt liv i London.
Så händer något oväntat. När luften går ur IT-bubblan förlorar Dan förlorar jobbet och det visar sig inte alls lätt att få ett nytt. Snart har ekonomin påtagligt försämrats, barnen har tvingas sluta i sina dyra privatskolor och stämningen hemma är irriterad. Dans hustru Jackie jobbar mer och mer övertid – delvis för att slippa vara hemma – och när en yngre man, en kollega på modeföretaget där hon arbetar, visar intresse är det svårt att inte falla för frestelsen …
Medan hustrun är borta går Dan hemma på dagarna och grubblar över sitt liv. Han inser hur upptagen han varit av sin karriär och hur lite han ägnat sig åt sina barn och allt anna t som är viktigt i livet. På något vis vill han ändra på det nu. Men frågan är hur det ska gå till.
En veckotidningsartikel ger en idé. I Woman’s Weekly, som Dans mamma lämnat kvar vid ett besök, läser Dan en artikel som väcker hans nyfikenhet. Den handlar om ett engelskt par, Katie och Patrick Trechard, som flyttat till Skottland för att börja på ny kula. Under några tuffa år har de jobbat med att få snurr på det företag de övertog, en firma som handlar med räkor. Dessutom har Katie Trechard vid sidan om byggt upp en egen firma som tillverkar modekläder. Med stigande intresse läser Dan att Katie Trechards modeföretag nu är till salu. Detta måste vara den möjlighet han och hans familj behöver. Med Jackies kontakter inom modevärlden borde de kunna få den lilla firman att växa ...
När Dan beger sig till Skottland för att träffa den kvinnliga ägaren till modefirman hoppas han att detta är chansen som vänder livet till det bättre igen – han anar inte hur omvälvande förändringen kommer att bli.
Allt att vinna … är en romantisk, spännande och tänkvärd berättelse om en man som av en slump får chansen att börja om på nytt – och som vågar språnget. Det är berättelsen om vad som kan hända när man tvingas omvärdera vad som är viktigt i livet.


Medelbetyg: 3 (2 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Allt att vinna :


Oline 2006-04-13 14:48
Hej!
Lättläst, nutidsrealism, som jag lockas att läsa trots jag borde påta med min b-uppsats. Men det är skönt att koppla av med en sådan här bok.
Betyg 3

bonadea 2013-02-01 19:03
Allt att vinna är en bok av många, ok att läsa för stunden men den lämnar inga spår efter sig eller djupa tankar.
Betyg 3KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Allt att vinna


  Köp boken som film på cdon: