bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Samma Författare:
Eld o regn
Kärlekens ljus
Livets träd
Minnenas karusell
Susannas flykt
Liknande böcker:
Kvinnorna på Flanagans
 Å. Hellberg
Dammsuga i mörker
 J. Beagin
Dolda talanger
 M. Carnehult
Mormors val
 K. Branzell
De kommer att drunkna..
 J. Anyuru
1794
 N. Natt och Dag
Äventyr på kryssningsb..
 A. Örtengren
Hit men inte längre
 M. Maunsbach
Hundraettåringen som t..
 J. Jonasson
Tokyo blues
 P. Hintze

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerLöftet

 
Författare: Diane Chamberlain
Genre: Roman
Utgivningsår: 1999
ISBN: 9171336073
 
Spänning:  7
Romantik:  6
Sorglig:  5

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


En döende fars sista önskan. En äkta makes chockartade självmord. Laura Brandon kastas in i en mardröm som hon inte kan bemästra och inte förstår något av. Hennes femårige dotter, vittne till tragedin, sluter sig i oåtkomlig tystnad. Emmas biologiske far och en gammal kvinnas dunkla minnen banar väg till ett nytt liv.

Medelbetyg: 4,6 (5 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Löftet :


Synnez 2006-02-25 17:56
En helt suverän roman med två parallella handlingar som knyts ihop på slutet på ett oväntat och skickligt sätt. Jag sträckläste den här boken på en dag och kunde inte lägga den ifrån mig. Den handlar om Laura som lever med sin dotter och sin depressive make. Tragedin drabbar den lilla familjen när maken tar livet av sig kort efter det att Lauras far avlidit samtidigt som denne avkrävt att löfte av Laura att ta sig an en äldre kvinna på ett äldreboende. Frågan man ställer sig genom hela boken är vad dessa två händelser har gemensamt.
Betyg 5

Hannah 2006-07-30 18:04
En överraskande Bok, som man kan inte sluta att läsa. Hur Diane Chamberlain har skildrat på då och nu tid är imponerande. Jag har däremot svårt att läsa böcker där barn får illa och är drabbade, men i denna boken blir inte bara så fokuserat på barnet utan hela livet om man uttrycker det så.
En bok om stjärnor, drama, känslor, svek, hemligheter. Är det bästa en bok kna bjuda på!
Betyg 4

jala_89 2006-12-24 18:13
En av mina favorit böcker. Det var den fösta boken jag läst med Chamberlian, men absolut inte min sista, man vill bara ha mer och mer av hennes fantastiska böcker. Chamberlian skriver med spänning.
det är helt underbart hur hon kan skriva om då tid och nu tid så bra. Det är två helt olika berättelser om två kvinnor, en i nu tid och en i då tid. berättelserna knyts ihop med chokerande knutar. MYcket spännnde bok. det går absoult inte att lägga ifrån sig den . Läs den
Betyg 5

peanut 2010-09-15 23:36
En klockren bok som innehåller allt man kan be om! Den fängslar en från första kapitlet till sista och det är omöjligt att släppa boken ur sikte! Diane väver samma en nutid historia med historian av en gammal dam och hon gör det på ett brilijant sätt som lämnar läsaren med en hunger efter mer.

Betyg 5

Spaniard 2014-05-18 17:54
En kvalitetsroman.
En rad dramatiska händelser ligger till grund för denna mångbottnade historia och Chamberlain tar oss med på en intressant resa. Tempot är bra och underhållningsvärdet högt.

Jag är inte odelat förtjust i sättet att blanda dåtid och nutid men här fungerar det skapligt. Möjligen har jag svårt att köpa det detaljerade återskapandet av dialoger men det stör inte så mycket.

Det är en välskriven berättelse med stark intrig och stigande spänning.
Betyg 4KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Löftet


  Köp boken som film på cdon: