bokrecensioner boktips

Ingen helvetes piggelin

Författare: Åsa Anderberg
Genre: Roman


Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Siri ska flytta till Stockholm, dels för att börja på dansskola, men också för att äntligen få träffa sin stora kärlek Jonas Jansson - skådespelaren Jonas Jansson! Han är det mjukaste, vackraste och mest sensuella Siri vet. Hans lite charmigt sneda tänder, hans manliga, bestämda käklinje, de mörkblå ögonen - som tidningarna skriver "Jonas är en riktig TipTop, en favorit man inte tröttnas på."
Allt med honom är fantastiskt! Och nu ska det bli hon och han! Det kanske låter banalt, men Siri har bestämt sig och hon vet att det itne finns något alternativ - de är menade för varandra. Hon är kär i honom, allvarligt kär. Kärlek vid första ögonkastet via bilder i tidningar och på tv. Nu måste de bara träffas så att kärleken får växa.
Men är "TipTop-Jonas" den perfekta pojkvännen? Kommer han någonsin att få nog av sig själv och kommer han att kunna älska? Eller är och förblir Siri en Piggelin i samma viktklass som storstrutarna?
Medelbetyg: 3 (1 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Ingen helvetes piggelin :
2005-09-13 11:43
Med tanke på att jag fick boken från tidningen Story hade jag inte alltför stora förhoppningar om den. Hur som helst visade det sig att historien var ganska medryckande och charmig, om än alldeles för naiv för min smak, och språket var ganska kasst. Alldeles för mycket frågetecken, och värst var det när det var tre frågetecken på rad. Kändes därför som en bok skriver av en åttondeklassare som precis klivit in i fjortisstadiet.
Betyg 3Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Ingen helvetes piggelin
Liknande böcker:
Meter i sekunden
 S. Pilgaard
Det stora julkalaset
 J. Stubbs
Stanna hos mig
 A. Adébáyò
Barn av ensamheten
 M. Sandemo
Den sista kvinnan
 A. Olafsdottir
Fiskarens barn
 V. Österman
Farlig förälskelse
 J. Blackmore
Lilla rosenknopp
 I. Noll