bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Samma Författare:
Främlingar
Game Over
Livet är en fest
Liknande böcker:
Om jag ger dig ett barn
 A. Zachrisson
Idag ska allt bli anno..
 M. Semple
Boel och Oscar
 J. Sundström
Mocka
 T. De Rosnay
Svar till "Ensam -42"
 E. Busch
Damen med bysten
 K. Brunk Holmqvist
Kärlekshandling
 J. Eugenides
Hut går hem
 G. Silva
Sigmund härskaren
 E. Arnesson
Virtuell våldtäkt
 C. Engvall

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerLivet väntar

 
Författare: Adele Parks
Genre: Roman
ISBN: 9151841150
 

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


"Jag åker inte tillbaka till kontoret utan kör istället till Hyde Park. Jag parkerar bilen och tar en promenad. Går och går. Stannar bara för att spy, utan att något kommer upp. En och annan mamma rusar förbi med sin unge i en sittvagn. Jag antar att sittvagnar, som förr i tiden gick mig spårlöst förbi, snart kommer att vara betydelsefulla för mig. Sittvagnar och barnstolar och spädbarnsbad och blöjor och det är omöjligt. Och främmande. Det är fel."

Det var kärlek vid första ögonkastet för Georgina när hon träffade Hugh Carter. Hon var arton och han tycktes vara drömprinsen - lång, blond, klassiskt skön med breda axlar och en fast rumpa. Tyvärr var Hugh redan tillsammans med Becca, som han sedan gifte sig och fick två barn med. Men vaddå, livet är ingen romantisk saga.

I fjorton år har Georgina väntat på Hugh; hon har gjort allt, inklusive plastikkirurgi, för att förvandla sig till den kvinna hon tror att Hugh vill ha. Så äntligen blir det de två. Livet är en fest; de har båda välbetalda jobb i reklambranschen (även om Georgina ser till att hålla sina yrkesmässiga framgångar tillbaka, för att inte överglänsa Hugh), kvällarna tillbringar de på Londons barer och restauranger. Ända tills Georgina upptäcker att hon är gravid. Helt omtumlad över beskedet känner hon hur hela livet kommer i gungning. Hur ska det gå med hennes arbete? Vill Hugh ha ett barn till? Vill han ha henne, nu när hennes kropp sväller över alla bräddar? Och framför allt: hur ska det gå med hennes egen dröm om den stora kärleken?

Adele Parks är ett nytt författarnamn i en framgångsrik genre. Förra året kom Game Over på svenska. När hennes första bok, Playing Away, kom ut toppade den engelska listan över bäst säljande debutanter 2000.


Medelbetyg: 3 (2 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Livet väntar :


mana 2004-10-11 16:56
boken handlar om georgina och hennes graviditet. hon är äntligen tillsammans med mannen hon älskar och har en kropp som de flesta drömmer om, och så tror hon att allt förstörs när hon inser att hon är gravid. men mannen (hugh) lämnar henne inte även om han klagar en hel del på den nya georgina.
det är ganska jobbigt att hela tiden läsa om hur smal george var innan. storlek 36, platt mage, tränade massor, människor vände sig om efter henne på stan etc. blir otroligt irriterande efter ett visst antal sidor, och jag gillar inte att läsa om personer som är så ytliga.
jag ska dock påpeka at adele har ett bra språk, men historien känns ganska seg och alldeles för lång. och hela tiden får man läsa om hur mycket georgina gått upp i vikt.
Betyg 3

marta153 2013-12-28 11:55
Georgina har levt det perfekta glamourösa livet i Londons reklambransch. Men när hon blir gravid, och i takt med att kroppen börjar förändras, inser hon sakta att hon lever med en riktig skitstövel till karl, och att livet är större än nästa fest med champagne i glasen. Som vanligt har jag svårt att fullt ut relatera till den här sortens historia, eftersom den är ljusår från min egen tillvaro, men den bjöd på några timmars förströelse ändå.
Betyg 3KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Livet väntar


  Köp boken som film på cdon: