bokrecensioner boktips

Hämndens skugga

Författare: Val McDermid
Genre: Deckare
Utgivningsår: 2012
ISBN: 9789150114287


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen
Det finns en seriemördare som betytt mer än andra för profileraren Tony Hill, en samvetslös person som kan skapa större skräck än alla andra seriemördare: Jacko Vance.
Nu är ex-kändisen och sociopaten tillbaka. Efter tio år i fängelse är Jacko galnare än någonsin och ute efter att hämnas på Tony Hill och kriminalinspektör Carol Jordan. Hämndens skugga är den sjunde fristående boken i serien om psykologen Tony Hill och polisen Carol Jordan, även kända från TV-serien Mord i sinnet.
Medelbetyg: 3,5 (4 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Hämndens skugga :
2013-03-28 12:42
en bra bok
Betyg 4
2013-05-10 10:02
Spännande bok. Möjligen aningen för spekulativt upplägg; seriemördare rymmer ur fängelse för att ta hämnd på de som satte dit honom. En parallell-historia utspelas också, en annan seriemördare tar livet av prostituerade.
Betyg 3
2014-02-17 21:38
Det här var mycket blodigt och bestialiskt med två parallella historier om seriemördare. Rätt spännande för all del men det brister i trovärdigheten när det gäller beskrivningen av Jacko Vance. Dylika monster är alltför fiktiva för att tas på allvar. Jag tycker att det var litet för mycket slaktande och elände med i den här historien för att det skall kännas riktigt okej.
Betyg 3
2017-03-04 15:00
Jacko Vance, känd från tvprogram och psykopat, lyckas rymma från fängelset. Han är ute efter hämnd. Han vill hämnas alla som satt dit honom och mest av allt vill han orsaka lidande hos Tony Hill och kriminalinspektör Carol Jordan. Men även hans före detta fru vill han ska få uppleva lidande. Det är en katt och råtta-lek där en polis kommer att råka mycket illa ut. Parallellt med jakten på Jacko så får poliserna ta hand om jakten på en seriemördare som har prostituerade som offer.
En spännande och otäck thriller.
Betyg 4Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Hämndens skugga
Liknande böcker:
Stormskaparen
 A. Singh
Dagen är kommen
 N. Schulman
Galgbergets väktare
 A. Jansson
Snödrev
 H. Tursten
Sandgrav
 H. Tursten
Jaktmark
 H. Tursten
I mörka vatten
 A. Roos
En evig sömn
 A. Roos
Lika i döden
 A. Roos