bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Samma Författare:
Den magiska cirkusen
Emerald City
Look at me
Slutna rum
Liknande böcker:
Vi mot er
 F. Backman
Lyktsken
 M. Ondaatje
Under Slussen
 J. Werner
Det finns inga lyckopi..
 B. Malmsten
Flickan som sa nej
 E. Seeberg
Hallonfallet
 G. Tunström
Ensamheten
 I. Andersson
Den andra munnen
 C. von Zweigbergk
En mors bekännelse
 K. Rimmer
Julys folk
 N. Gordimer

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerHuliganerna kommer på besök

 
Originaltitel: Visit from the Goon Squad
Författare: Jennifer Egan
Genre: Roman
Utgivningsår: 2012
ISBN: 9789113040806
 

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Bennie Salazar, en åldrande före detta punkare som nu blivit skivbolagsmogul, anställer den rastlösa Sasha. Genom olika nedslag i deras liv skildras hur tid och musik formar oss människor.
Vi får möta Bennie när han försöker upprätta en relation med sin nioårige son, men också långt tidigare när han blev en del av punkscenen i San Francisco. Sashas gränslösa tillvaro skildras från medelålderns psykologdivan till en vild uppväxt i New York och Neapel.

Huliganerna kommer på besök belönades med Pulitzerpriset med motiveringen "en sinnrik undersökning om att bli vuxen och om att bli gammal i en digital tidsålder, en roman som visar på en hängiven nyfikenhet om hur kulturella förändringar sker i warphastighet".

Medelbetyg: 2,67 (3 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Huliganerna kommer på besök :


okidoki 2012-07-30 11:26
Tycker inte att den är läsvärd hela vägen. I mitten någonstans förlorar romanen nyhetens behag och blir att rörigare att följa, när fler och fler personer blandas in i soppan. Upplever inte att vi kommer särskilt nära huvudpersonerna. Jag är ingen beundrare av det amerikanska samhället och den här romanen präglas av det och av en post-11 september känsla. Det där med att livet är ändligt har jag upptäckt för länge sedan.
Betyg 2

animisha 2014-11-09 20:17
Boken är alldeles för splittrad. Vissa avsnitt är vackra och tankeväckande, andra är bara tråkiga, handlar om människor som är väldigt jobbiga och som jag inte vill "umgås med". Jag orkade inte heller läsa den experimentella texten nästan mot slutet.
Betyg 2

bonadea 2019-10-22 06:04
Jag gillar boken, tyckef om Jenbifer Egans språk. Men stundvisst blir det lite rörigt att hålla reda på alla personer. Jag gillar böcker där man får följa människor och se deras utveckling. Boken röda tråd är livet, att det inte blir som man har förväntat sig. När man är ung är mN djärv och osårbar .
Boken är skriven där man får snabba inblickar i då och hur det blir sen. Drt är sorgligt men väcker eftertanke för det är exakt så verkligheten är. Nackdelen med boken är att det är för många karaktärer och det blir svårt att följa alla, och man kommer inte längre än att skrapa på ytan. Det är synd då boken hade kunnat vara riktigt bra.
Betyg 4KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Huliganerna kommer på besök


  Köp boken som film på cdon: