bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Liknande böcker:
Resa i månljus
 A. Szerb
Dömd för död
 A. Jansson
Sent på dagen
 T. Hadley
Snusk: Två osedliga be..
 A. Bennett
Din styvmor Rebecka
 M. Jeffmar
Folkets skönhet
 M. Pryds Helle
Skuggan från fronten
 H. Kirst
I det sista regnet
 J. Vaidya
Den vita staden
 K. Ramqvist
Rucklet
 M. Sällström

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
Klassikercity girl

 
Författare: patricia scanlan
Genre: Roman
ISBN: 9132432550
 

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


DELVIN är vacker, bortskämd och naiv. Hon blir lätt offer för den charmige men synnerligen gifte Colin Cantrell- King. Han vänder uppochner på Davlins liv för att sedan överge henne när hon blir med barn. För att undgå skammen flyr hon från det katolska Irland till London.
CAROLINE är den fula ankungen som utvecklas till en skönhet när vänskapen med Devlin och Maggie ger henne självförtroende. Men hennes katostrofala äktenskap kan de inte göra något åt.
MAGGIE är sexig , vild, och glad. Hon lever livet och sedan gifter hon sig. Vingklippt av kraven från man och barn börjar hon fundera på om det kanske var ett stort misstag.

City girl är berättelsen om tre storstadstjejer och om deras vänskap som förenar dem. När alla andra sviker är det vänskapen som hjälper dem genom livets svårigheter och ger dem styrka att börja om på nytt enligt sina egna villkor.

Medelbetyg: 2,5 (2 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av city girl :


mana 2004-06-21 18:40
boken handlar om tre storstadstjejer. delvin, som är en vacker bortskämd och naiv person, caroline som är den fula ankungen som även har ett kaotiskt äktenskap, och sedan maggie, den sexiga och vilda av tjejerna.
city girl handlar om livets kriser och om hur viktiga riktiga vänner är.

från börjar kände jag inte för att läsa den när jag hade fått den av en vän. men när jag skulle åka utomlands i tre veckor och var i desperat behov av böcker stoppade jag ner den i väskan och började gilla det jag läste. antagligen originell när den kom 1990.
Betyg 3

bonadea 2012-03-16 15:09
City Girl handlar om tre unga kvinnor som bor på Irland, de blir vänner och bor i samma hus i Dublin. Boken handlar om deras liv och vänskapen mellan de. Det är inget särskilt med boken, den är lättläst men jag fasnade inte i den utan läste utan mest för att få det gjort.
Betyg 2KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till city girl


  Köp boken som film på cdon: