bokrecensioner boktips

Det stora spelet

Författare: Jeffrey Archer
Genre: Roman
Ämnesord: mat, politik, hälsa, psykologi, historia, kärlek, kultur, spänning, bedrägeri. england.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Det stora spelet är den fachinerande berättelsen om tre äregiriga unga män och deras väg till den högsta politiska makten i England. Det är också historien om kvinnorna i deras liv och hur dessa i de avgörande ögonblicken på gott och ont kommer att spela nyckelroller.Det stora spelet är romanen om karriärvägens dramatik och överraskningar och om det höga, kanske alltför höga priset för att nå sina drömmars mål...En ny stor roman av Jeffrey Archer, författaren till världssuccéer som Rivalerna och Vägen till stjärnorna.

Utdrag ur boken:
När Charles dagen därpå läste i Herald Tribune att mrs Thatcher övervägde en regeringsombildning ansåg han bröllopsresan avslutad och återvände till London på söndagen, två dagar tidigare än planerat. Amanda var föga entusiastisk. Hennes man tillbringade söndagskvällen invid en telefon som aldrig ringde.
Medelbetyg: 1 (1 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Det stora spelet :
2011-09-19 17:56
En bok för den som är intresserad av det politiska spelet i England. Här får man känsla av att över och underhuset är en lek i sandlådan med skrik och stoj. Maktkampen mellan Konservativa och Labour är hård och här drar sig man inte för att göra livet surt för varandra. Jag uppskattade bokens slut när ett avgörande grusade planerna för den som trodde sig vara vald. För mig kändes boken långrandig och tråkig med några små ljusglimtar här och var.
Betyg 1
Liknande böcker:
Himmel över Alaska
 K. Hannah
Ensam tant i Ryssland
 L. Linderborg
John Carter och dödens..
 E. Burroughs
Vända hem
 Y. Gyasi
En doft av jasmin
 E. Nord
Här är vi
 G. Swift
Syskonen
 T. Hadley
Tarzans son
 E. Burroughs