bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Samma Författare:
Glöm mig
Glöm mig!
Skynda att älska
Liknande böcker:
Street Cat Bob
 J. Bowen
Timme för timme dag fö..
 C. Peters
Ända in i märgen
 A. Taesler
Och i Wienerwald står..
 E. Åsbrink
När två världar kollid..
 B. Lindholm
Vägen ut
 H. Martinson
Den tyske officerens h..
 E. Hahn Beer
Men hur som helst
 J. Cleese
Carl Philip: prinsen s..
 J. Lindwall
Ett liv i tidens hav
 R. Almgren

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerAtt vara med henne är som att springa uppför en sommaräng utan att bli det minsta trött

 
Författare: Alex Schulman
Genre: Biografi
Ämnesord: kärlek, graviditet, barn
Utgivningsår: 2011
ISBN: 9789164203472
 
Spänning:  1
Romantik:  6
Humor:  1
Lärorik:  2

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Jag ska berätta om en lång rad på varandra följande händelser, några lyckliga, andra olyckliga, som kastade om min tillvaro på alla plan. Det är rättvist att säga att jag blev en ny människa. Det här är inte en historia från min barndom det här är en historia från nuet. Den tar sin början den första augusti 2008 och den tar slut den första augusti 2009. Det här är historien som förändrade mitt liv.

Det här är en bok om att förändras, men också om att hitta kärleken.

Alex Schulman är känd programledare, journalist, författare och bloggare. Hans självbiografiska bok Skynda att älska blev en stor försäljningsframgång, omtyckt av både läsare och kritiker.

Medelbetyg: 2,83 (6 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Att vara med henne är som att springa uppför en sommaräng utan att bli det minsta trött :


kristina_s 2011-01-25 22:25
Recension av Alex Schulmans bok Att vara med henne är som att springa uppför en sommaräng utan att bli det minsta trött

Boken är utgiven på Piratförlaget och innehåller 199 sidor.
Alex Schulman är journalist och författare. Hans första roman Skynda att älska – blev en stor försäljningsframgång och hyllades av såväl kritiker som läsare.

Handling: Efter ett sexårigt förhållande bestämmer sig Alex och hans fru att gå skilda vägar. Berättelsen börjar den 4 juli 2008, när Alex går ut genom deras gemensamma dörr med en resväska i vardera handen. Han har fått hyra en liten lägenhet på Brahegatan, Stockholm i andra hand av en god vän.

Nu blir det singelliv på nytt med besök på krogarna kring Stureplan. En kvinna som heter Amanda Widell och som arbetar inom samma mediehus som Alex berättar en dag för honom att hon funderar på en konferensdag och hon undrar om Alex skulle kunna tänka sig att medverka under middagen och läsa ett kapitel ur sin bok Skynda att älska. Boken handlar om hans älskade pappa Allan Schulman. Alex tackar ja till erbjudandet. Detta leder till att Amanda Widell och Alex Schulman träffas mer och mer regelbundet. De blir förälskade och bara efter att haft sällskap i sex veckor blir Amanda gravid. De blir väldigt lyckliga och vill självklart behålla barnet. Lära känna varandra får de göra under tiden. Amandas graviditet slutar lyckligt och exakt på dagen ett år senare den 4 juli 2009 föds deras dotter Charlie.

Jag älskade Alex Schulmans känslosamma bok Skynda att älska, där han så vackert beskrev sina känslor för sin far. Denna bok är också väldigt känslomässigt skriven. Men denna gång är boken baserad på Alex känsloförklaring till sin nya kvinna Amanda Widell. En bok han kunde gett henne själv. Jag hade inget nöje av att läsa om denna kärleksförklaring till den kvinnan, som utomstående. Det enda som fastnade i mitt minne var 4 jul 2008, mötet med Amanda och att deras dotter föddes 4 juli 2009. Visst den var vackert och kärleksfullt skrivet, men den gjorde dock inget större intryck på mig.

Betyg 2/5 Kristina Simar 2011-01-18 (04)
Betyg 2

sarahallin 2012-08-03 15:32
Har man lyssnat på Alex Schulmans sommarprat i P1 behöver man inte läsa denna bok, då det egentligen är en kopia och stora delar är exakt likadana med samma formuleringar. Ändå en söt, lättsam och kärleksfull berättelse som man läser ut på ett par timmar. En svag trea.
Betyg 3

gun 2013-03-15 22:50
En dagboksberättelse under ett år av Alex Schulmans liv. Det året innebar en vändning för honom. Han hittar sin stora kärlek och blir pappa under detta år. Om detta berättar han på ett finstämt sätt.

En helt okay berättelse.
Betyg 3KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Att vara med henne är som att springa uppför en sommaräng utan att bli det minsta trött


  Köp boken som film på cdon: