bokrecensioner boktips

Rymd utan stjärnor

Författare: Jonas Moström
Genre: Deckare
Utgivningsår: 2009
ISBN: 9789185801664


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Han står stilla och håller andan. Ser hur hon vänder sig om och börjar gå mot hissarna. Hon drar handen genom det blonda håret, ruskar på huvudet och sträcker på sig, som för att markera sitt rena samvete, sin skuldfrihet.

Men honom lurar hon inte.

Han känner vreden som en feber i blodet. Hon ska inte komma undan. Med tio snabba steg är han i kapp henne. Just när hon ska vända sig om hugger han tag i hennes vänstra arm och trycker handen mot hennes mun.

Först står hon blick stilla i en halv sekund, sedan försöker hon skrika, men ljudet som sipprar mellan hans fingrar blir till ett ynkligt klagande. Han ser sig om och konstaterar att ingen syns till. Kulverten ligger öde åt båda håll. Det enda som hörs är det svaga suset från en ventilationstrumma.

Nu är det bara de två.

Medelbetyg: 4 (7 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Rymd utan stjärnor :
2010-03-12 08:54
Ännu en deckare om kompisarna Johan och Erik - polis och läkare. Alltid kul med deckare i sjukhusmiljö! Intrigen är bra och temat viktigt.

Sen förstår jag inte hur en författare som har ordet som verktyg inte kan skilja på betydelsen av orden "jämnt" och "jämt" och hur man kan stava "åtminstone" som "åtminstonde" .... Det gör att jag tappar lite av respekten för hela historien.
Betyg 4
2012-08-28 18:49
Nu blev jag glad igen! Den här boken var mkt bättre än den förra, riktigt klurig emellanåt. Slutet lämnas lite halvöppet, kanske med en chans till att fallet kan dyka upp igen framgent...
Betyg 4
2012-11-12 18:45
Fick de fast rätt person? Den här boken kittlade nerverna ordentligt...
Betyg 4
2013-06-26 19:48
Läkaren Erik ljuger för många gånger och blir misstänkt för mord av sin bäste vän Johan vid polisen. Inte bara polisen utan även hans sambo börjar känna obehag och börjar tro att Erik har något att göra med morden som skett.
Jonas Moström har skrivit en spännande deckare där även dödshjälp finns med. Det väcker moraliska frågor men borde inte var och en få göra ett val och avsluta sitt liv i värdighet.
Betyg 3Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Rymd utan stjärnor
Liknande böcker:
Fasad
 J. Hurtig Wagrell
Fallen från skyarna
 E. Ahlbeck
Guldlock
 E. McBain
Järtecken
 C. Carlsson
På ett ögonblick
 J. Callaghan
Daisy Darker
 A. Feeney
Blodrött hav
 L. Sigurðardóttir
Städerskan
 N. Prose