bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Samma Författare:
Djävulskyssen
Drömfångaren
Honungsfällan
Mystiska Milla och spö..
Mörkermannen
Orkestergraven
Ormbäraren
Rödluvan
Sockerdöden
Sorgmantel
Liknande böcker:
Stormvarning
 M. Adolfsson
selfies
 J. Adler-Olsen
Dödens flod
 D. McTiernan
Inland
 A. Dahl
De hängda hundarna
 J. Jensen
Nemesis
 A. Christie
Akademimorden
 M. Olczak
Hemligheten på Chimneys
 A. Christie
Äventyret med julpuddi..
 A. Christie
Morianerna
 J. Ekström

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerNattsystern

 
Författare: Unni Lindell
Genre: Deckare
ISBN: 9164201058
 

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Sjuttiofemåriga Brenda Elise Moen hittas mördad – skjuten på gatan i närheten av sitt hem i Oslo.
Mordet tycks oförklarligt. Vem vill ta livet av en gammal dam som aldrig gjort något väsen av sig? Som levt för barn och barnbarn och hyst ett passionerat intresse för den norska kungafamiljen?
Så visar det sig att Brendas dotterdotter Kathrine är den fjortonåriga flicka som förekommit på tidningarnas löpsedlar i två veckor sedan hon försvunnit spårlöst en sen kväll…
Kriminalkommissarie Cato Isaksen anar att det finns ett samband. För att hitta den som mördat Brenda måste man få fram vad som hänt Kathrine.

Nattsystern är Unni Lindells fjärde roman om Cato Isaksen, kriminalkommissarie vid Oslopolisen med ett invecklat familjeliv och en ibland svårtyglad dragning till oåtkomliga kvinnor. De tre tidigare romanerna, Ormbäraren, Drömfångaren och Sorgmantel finns alla på svenska och är också utgivna på fjorton andra språk.


Medelbetyg: 4 (9 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Nattsystern :


Rosa 2004-04-27 17:33
Detta var den fjärde boken av Unni Lindell som jag har läst och jag har hittills aldrig blivit besviken - tvärtom! En mycket bra bok där författarinnan väver in spänning i handlingen hela tiden. Man tror att man vet vem brottslingen är men nej, kanske inte, eller?

Jag kan varmt rekommendera Unni Lindells böcker om man tycker om deckare.
Betyg 4

Stumpan 2004-10-05 12:21
Underbar...underbar!!! Vilken bok!!! :-) Jag gillar verkligen Unni Lindells böcker! Jag har legat sjuk den här veckan, och det är såå mysigt att ligga i sängen och läsa hela dagarna. Det jag gillar med den här boken är först och främst att själva kriminalfallet är mycket spännande, och jag gillar Cato Isaksen. Han är så mänsklig, problem hemma med otrohet, och även en polis kan köra för fort....och tänka "förbjudna" tankar. Boken blev aldrig långtråkig. Klockan blev runt 2 inatt innan jag kunde lägga ifrån mig boken....och då hade jag tagit en hostmedicin som man blir trött av.. så dom sista två timmarna fick jag verkligen anstränga mig för att hålla ögonen öppna, och texten for hit och dit i boken ;-) ...men jag kunde verkligen inte lägga ifrån mig boken. Sen vaknade jag imorse 06.30...och började direkt läsa igen :-) Så jag gillar den här boken!!
Betyg 5

Blondinmaddoz 2005-04-27 18:50
Jaa-a...boken var ju nog spännande, men det gick lite trögt framåt med utredningen. De blev lixom lite slött att läsa emellanåt, men mot slutet måste jag säga att jag inte kunde lägga ifrån mig boken ändå!!
De som gillar deckare, så tycker jag absolut att ska läsa denna bok, själv så är det väl inte min favoritgenre, precis...
Betyg 3

knuttedotter 2007-05-23 20:18
En spännade deckare som jag verkligen gillade.
Om Cato Isaksens jakt på att hitta brottsligen, en väg som blir invecklad och lång för att hitta den som dödade Brena Moen.
Betyg 4

Anfield 2013-10-01 12:42
Denna är bra !
Betyg 4

gun 2013-11-07 16:18
Polisen tror att 14-åriga Kathrine försvunnit frivilligt men Cato Isaksen vill fortsätta att söka efter lösa trådar i fallet. Att det finns samband med Brendas, Kathrines mormors, död är han övertygad om. Äldre damer blir inte skjutna hur som helst.
Kan det finnas samband med det rollspel som en samling personer håller på med? Cato Isaksson funderar vidare och till sist börjar han förstå vem som lurar alla. Men då gäller det sekunderna för att rädda livet på två personer.

En mycket bra deckare.
Betyg 4

BlommigaBarbro 2016-12-18 13:54
Lyssnade på ljudboken. Älskar Gunnel Fred som uppläsare. Boken är mycket spännande, tog några sena kvällspromenader genom kyrkogården där jag bor, och var hela tiden tvungen att vända mig om av ren panik. En väldigt spännande och mycket otäck bok!
Betyg 4KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Nattsystern


  Köp boken som film på cdon: