bokrecensioner boktips

Intrång

Författare: David Morrell
Genre: Roman
Utgivningsår: 2005
ISBN: 9185625337


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Asbury Park i New Jersey var under första hälften av 1900-talet ett blomstrande sommarnöje som lockade badturister från hela New York. Juvelen i kronan var det exklusiva Paragon Hotel - byggt av en excentrisk miljonär med en mayapyramid som förebild. När Asbury Parks glansdagar var över och staden förföll barrikaderades alla ingångar till hotellet. Sedan 1970 har det stått orört.

En kylig oktoberkväll samlas fem personer i det nu nedgångna Asbury Park. De är urbana utforskare, de undersöker övergivna byggnader, och har siktet inställt på Paragon Hotel - ett drömobjekt för en urban utforskare. De tar sig in via en servicetunnel, men väl inne står det klart att en i gruppen har en egen agenda för intrånget. Dessutom upptäcker de snart att de inte är ensamma. Där inne i mörkret lurar något långt mer ondskefullt än de någonsin kunnat föreställa sig. Och allteftersom natten skrider kryper det närmare inpå.

Medelbetyg: 3,5 (2 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Intrång :
2009-01-16 18:11
En skräckroman blandad med kulturella inslag. Intressant! Början av boken var rätt tilltalande men sen blev den lite väl tjatig. Handlingen fördes inte framåt.

Det får bli en stark trea i betyg.
Betyg 3
2009-05-24 09:44
En riktig skräckroman som man inte vill lägga ifrån sig när man kommit in en bit i den. Blev lite för mycket ibland men gillade den ändå. Skrämmande men bra.
Betyg 4Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Intrång
Liknande böcker:
Bokcirkeln i Haparanda
 E. Essegård
Haja börsen
 A. Farhad
Elizabeth Finch
 J. Barnes
Varken
 L. Förare
En gång om året
 P. Öhman
Rent hus
 N. Mayfield
Samma Författare: