bokrecensioner boktips

Tankar från sängkanten

Originaltitel: Further under the duvet
Författare: Marian Keyes
Genre: samling kåserier, noveller och bekännelser
Ämnesord: humor, kärlek
Utgivningsår: 2005
ISBN: 9113015788


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Det här är en bok för alla Marian Keyes läsare som vill lära känna henne bättre och för alla som vill göra en ny trevlig bekantskap. Marian tar med oss på en resa till platser vi aldrig varit på och visar nya sidor av sig själv.
I Under täcket, föregångaren till denna samling kåserier,betraktelser, bekännelser och noveller, började hon lätta på förlåten. Nu fortsätter hon att berätta-och bjuda på sig själv i än högre grad. Hon berättar om handväskor och festblåsor, hälsa och skönhet, släkt och vänner med mycket humor men också med ett allvar som vittnar om erfarenhet och förmåga att sjildra livets många skeden
Medelbetyg: 3,33 (3 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Tankar från sängkanten :
2008-10-29 13:07
Tankar från sängkanten är en bok för alla Marian Keyes fans, i den får vi lära känna Marian och hennes närmaste vänner och familj. Hela boken är en samling av tidigare publiserade och några nya kåserier och noveller. Samtliga berättelser utom novellerna är tagna direkt ur Marians liv och alla är skrivna på hennes typiska humoriska sätt. Personligen är inte jag så förtjust i samling av olika berättele utan vill att det ska vara en historia, jag viste inte att Tankar från sängkanten inte var det utan hade förväntat mig ännu en Chick-lit i underbar Marian Keyes stil och därför blev jag besviken även om jag erkänner att de korta historierna var jätte bra.
Betyg 3
2008-11-05 08:47
Härliga små historier som ledde till många härliga skratt.
Betyg 4
Liknande böcker:
I fikonträdets skugga
 C. Davidsson
Provokatörerna : ett r..
 F. Yifter-Svensson
Jag kan ha fel och and..
 B. Lindeblad
Misstagens bok
 S. Bjerg
Lindas samlade
 L. Skugge
Skalman och Trollfen
 R. Andreasson
Vinifiktioner
 B. Danielsson
Vinifiktioner
 B. Danielsson