bokrecensioner boktips

Orgasmboken

Författare: Katerina Janouch
Genre: Fakta
Ämnesord: kärlek
Utgivningsår: 2006
ISBN: 9789185625260


Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

"Sex är skönt, sex är kul och sex leder till orgasm. Ekvationen skulle kunna vara enkel. Men 1,2 miljoner svenska kvinnor, kanske främst de yngre, har svårt att få orgasm, säger statistiken. Om männens orgasmer sägs - föga förvånande kanske - inte mycket, fast även de ofta stöter på problem. Men en orgasm måste inte alls vara en slump.Orgasmen kan läras in, utvecklas och finslipas. Om du vet vilka knappar du ska trycka på och hur, kommer din kropp att samarbeta med dig och bjuda dig på den mest fantastiska resa. Samtidigt är orgasm ett riskfritt lyckopiller som vi när som helst kan ta utan recept. Den får dig att slappna av. Den ökar din blodcirkulation. Du blir faktiskt snyggare. Huden slätas ut. Rynkorna runt sura munnar försvinner mirakulöst. Orgasmen helar din kropp. "

Medelbetyg: 4 (1 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Orgasmboken :
2006-11-20 16:10
Det här är en lättläst och rolig bok.
En bok som förösker få oss att släppa hämningar och njuta av sex.
Mitt sexliv och mina orgasmer är inte ett problem - men jag har ändå lärt mig små knep i denna bok som jag absolut ska prova.
Jag tycker att den är riktigt bra - just detta att kvinnor ska tänka mindre och känna mer. Tillåta sig att ge sig hän, njuta....släppa fram sensualismen och sexualiteten.


Bra uppmaning Katerina!!


Betyg 4Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Orgasmboken