bokrecensioner boktips

Haja börsen

Författare: Andra Farhad
Genre: Roman
Utgivningsår: 2021
ISBN: 9789180020848


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Att investera i aktier och fonder har länge varit ett av de mest effektiva sätten att tjäna pengar på. Många har uppnått ekonomisk frihet med hjälp av smarta investeringar i aktier. Dock är aktievärlden enorm och det är lätt att trampa snett. Kunskap och tålamod är därför två viktiga egenskaper att ha om man ska lyckas i den branschen.

Är du sugen på att öka din förmögenhet och lära dig mer om aktier och hur man investerar i dem? Då är Haja börsen ett bra ställe att börja.

Författaren går också igenom vad du som ny investerare bör tänka på när du startar din resa, vilka begrepp du ska hålla koll på samt vilka potentiella fallgropar och hinder som kan dyka upp under resans gång. Mycket fokus läggs på hur du hanterar din privatekonomi. Hur du navigera bland dagens ekonomiska beslut som du ofta ställs inför. Samt hur du hanterar tjänster som hopbakslån eller andra typer av lån. Detta för att kunna göra smarta val och investeringar. Du får alltså inga hemliga strategier eller genvägar på hur du lyckas med dina investeringar utan mer generella tips kring börsen och hur du får ordning på din privatekonomi.

Haja börsen är en ljudbok som är skriven av Andra Farhad och Frida söderlund och riktar sig i första hand till nybörjare som är sugna på att börja investera i aktier. Andra Farhad är en ung framgångsrik entreprenör som driver ett aktiebolag och en utbildningsplattform som idag värderas till 10 miljoner kronor. Redan från ung ålder var Andra sugen på att hitta nya vägar att tjäna pengar på och köpte sin första aktie vid 16 års åldern. Hon har mycket erfarenhet av börsen och är grundare till bolaget Börshajen.

I boken beskriver Andra Farhad hur hennes resa började och hur hon eventuellt nådde framgång. I en lättläst och pedagogisk text går hon igenom hur intresset för aktier startade och vilka verktyg hon tog hjälp av på vägen.

Om du är intresserad av börsen och vill lära dig mer om börsen så är Haja börsen ett bra första steg för dig. Du får en bra inblick i aktievärlden och vilka utmaningar som väntar dig. Provläs boken här.


Medelbetyg:
Betygsätt:
Bok recensioner av Haja börsen :Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Haja börsen
Liknande böcker:
Äppelmåne
 Y. Terjestam
I hundkäxens tid
 L. Olofsson
Sanningen kommer om na..
 M. McFarlane
Kärlek i fem akter
 D. Krien
Koryféerna
 L. Andersson
Peters baby
 G. Jacobson
Handelsmän och partisaner
 K. Östergren
Midvintersaga
 A. Alverfors