bokrecensioner boktips

Nekromantikerns krig. D. 3, Endspiel Nick Perumov

Författare: Nick Perumov
Genre: Fantasy
Ämnesord: krig, mord, religion, spänning, äventyr
Utgivningsår: 2015
ISBN: 9789187893087


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Ödets vägar är outgrundliga... Från Svarta tornet, där ärkefienderna Fess och fader Etlau utkämpade sin dödliga strid, leder vägen till Arkins stadsmurar, där de båda - nu som ofrivilliga vapenbröder - inväntar Saxklornas fruktansvärda kohorter. Det finns ingen tid för tvekan och vacklan - om de inte lyckas hålla Heliga staden, och med den hela Evial, kommer det inte längre att finnas vare sig rättrogna eller otrogna.

Kejsaren ger sig ut på en ny farofylld färd för att finna lösningen på Rämnans gåta och stoppa de bockfotade som lämnar förödelse efter sig överallt där de drar fram. Nu måste alla stridande viljor förstå att de bara kan segra om de står enade mot både Mörkrets och Ljusets makter. Nekromantikern, exekutorn, Eviga skogens Narnalver, Ordosakademiens trollkarlar, Magigården, Klara Kummel och hennes vänner, Silvia och till och med den gåtfulle Dintra - nu ingår alla i samma armé, som strider för sitt liv...

Järtecknen hopar sig: Har Förintaren inkarnerats? Är Frälsarens ankomst nära? Samtidigt gäckar Evengar, den störste mörkermagikern genom tiderna, med sina illsluga fällor.

Svärdens väktare är en serie i tolv volymer. Detta är den tionde boken och inledningen till den stora finalen i Nick Perumovs hyperboliska, ryskwagnerianska fantasyopera.
Medelbetyg: 4 (1 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Nekromantikerns krig. D. 3, Endspiel Nick Perumov :
2020-06-02 06:55
Detta är bok 10 i serien Svärdets Väktare. Jag älskar hela serien, jag tycker handlingen är inte typisk av den sortens fantasy. Även om det är det vanliga krig mellan gott och ont så är det speciella med serien att set är mycket mörka krafter. Att för att segra med ondskan måste man göra dåliga handlingar , göra uppoffringar och ibland vara lika grym som sin fiende . Det är många karaktärer och sidohandlingar i böckerna, men nu märks det att vi börjar närma oss slutet för trådarna börjar gå ihop.
I denna del börjar alla förstå att de måste samarbeta om världen eller världarna ska ha en chans att överleva.
Betyg 4Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Nekromantikerns krig. D. 3, Endspiel Nick Perumov
Liknande böcker:
Nagriljärerna
 E. Blume
Odinsbarn
 S. Pettersen
Odinsbarn
 S. Pettersen
Odinsbarn
 S. Pettersen
Ormens skugga
 R. Riordan
De fallna
 M. Peterberg
Serafers drömmar
 O. Wikander
Nordiska myter
 N. Gaiman