bokrecensioner boktips

Nekromantikerns födelse

Författare: Nick Perumov
Genre: Fantasy
Ämnesord: , svärdens väktare 3
Utgivningsår: 2008
ISBN: 9789188858825


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Efter den ödesdigra sammandrabbningen mellan kejsaren och magikerorden Regnbågen vanställs Melinvärlden av den bottenlösa Rämnan. De båda svärden som orsakat kriget, Diamantsvärdet och Träsvärdet, är försvunna och kejsarens unge rådgivare, legoknekten Fess, finner sig utkastad i en annan värld Evial.

Utdrag ur boken:
''Vad hade du väntat dig, pojkvasker?! ''exploderade trollkarlen plötsligt. '' du ville studera hos Mörkret och väntar dig att bli mött av fanfarer och fyrverkerier i Vita rådets citadell? Jag är ensam här, förstår du, ensam! Om det inte vore för mig hade den här ruinen för längesedan rasat ihop.
Medelbetyg: 4,38 (8 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Nekromantikerns födelse :
2010-11-25 17:19
Tredje delen av serien Svärdets Väktare Nekromantikerns Födelse handlar om Fess, vad som händer efter att han har blivit utkastad i en annan värld, hur han vaknar upp oskad men med minnesförlust utenför Parri RunMagikerns torn.
En del av boken handlar även om Strids Magikern Klara som tillsammans med sin trupp har gett sig ut i mellan världarna tillsammans med några av Dalens Magiker och den unga magikern Tavi

Nick Perumov har verkligen lyckats skriva ett enormt stort fantasy äventyr som är i klass med Tolkens verk och Robins Hobb
Betyg 5
2011-07-16 11:13
Där den första boken (eller böckerna om du så vill) handlade om en hel världs öde handlar fortsättningen mer om nekromantikern Fess personliga äventyr. Detta ger utrymme för mer karaktärsbyggande och äventyrskänsla. Perumov tar inspiration från grekisk och nordisk mytologi, romarriket och medeltiden och slår ihop det till en levande värld.
Betyg 5Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Nekromantikerns födelse