bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Samma Författare:
Madeleine: Prinsessan..
Liknande böcker:
Street Cat Bob
 J. Bowen
Timme för timme dag fö..
 C. Peters
Ända in i märgen
 A. Taesler
Och i Wienerwald står..
 E. Åsbrink
När två världar kollid..
 B. Lindholm
Vägen ut
 H. Martinson
Den tyske officerens h..
 E. Hahn Beer
Men hur som helst
 J. Cleese
Ett liv i tidens hav
 R. Almgren
Falskspel - Livet i en..
 N. Pileggi

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerCarl Philip: prinsen som inte fick bli kung

 
Författare: Johan T Lindwall
Genre: Biografi
Ämnesord: kärlek, skvaller
Utgivningsår: 2015
ISBN: 9789175034409
 

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Den 13 juni 2015 gifter sig prins Carl Philip och Sofia Hellqvist i Slottskyrkan på Kungliga slottet. Detta är den första boken någonsin om prins Carl Philip och den ger en heltäckande bild av prinsens liv från födseln fram till idag. Ett sammansatt porträtt av en blyg och känslig kille, ständigt ett steg bakom sina systrar.

Carl Philip föds som kronprins och framtida kung av Sverige. Men mindre än ett år senare blir han fråntagen rätten att ärva tronen, något som pappa kungen fortfarande har svårt att acceptera. Carl Philip själv är lättad över att det är storasyster Victoria som en dag blir drottning. Han är den i familjen som vantrivs mest i rampljuset och har dessutom fått kämpa med dyslexi och svårigheter att få kompisar.

Genom åren har Carl Philip haft flera konflikter med sina föräldrar, främst om flickvänen och blivande hustrun Sofia Hellqvist. Men när han till sist hotar att avsäga sig prinstiteln om de inte accepterar Sofia faller de till föga. Även kungen och drottningen inser att tjejen från Älvdalen hjälpt deras son att få ett självförtroende han alltid saknat. Och sommaren 2015 står bröllopet.

Expressens hovreporter Johan T Lindwall följer upp succéerna om Victoria och Madeleine med den första boken någonsin fram till idag. I denna pocketupplaga har han skrivit ett nytt kapitel som följer Carl Philip och Sofia under det senaste året på vägen fram mot altaret i Slottskyrkan.

Medelbetyg: 2 (1 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Carl Philip: prinsen som inte fick bli kung :


marta153 2016-10-04 22:28
Inför förra sommarens kungliga bröllop kom en uppdaterad version av Expressens Johan T Lindwalls biografi över prins Carl Philip ut. Ur litterär synvinkel är detta inget att hänga i julgran, men visst, lite småspännande skvaller är det ju. För den som är frekvent läsare av Svensk Damtidning och liknande tidskrifter torde innehållet vara sedan tidigare känt. Men det var ju trevligt att få allt förpackat i koncentrerad form, och som sällskap på stranden duger det gott. Betyget blir 2++
Betyg 2KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Carl Philip: prinsen som inte fick bli kung


  Köp boken som film på cdon: