bokrecensioner boktips

Heja, heja!

Författare: Martina Haag
Genre: Biografi
Ämnesord: hälsa, humor
Utgivningsår: 2012
ISBN: 9789164203892


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Andaktsfullt sätter jag på mig springkläderna. Jag tänker börja försiktigt och inte göra det klassiska nybörjarmisstaget. Många sticker ju ut och tokspringer två mil det snabbaste de kan, kräks, gråter och hatar löpning resten av livet. Jag tänker börja på helt motsatt sätt. Jag ska springa enormt långsamt idag, och bara hålla på tills jag känner att det inte är kul längre, tills det gör ont eller blir obehagligt. Jag ska testa hur långt jag orkar springa utan att stanna, och sen kan jag gå tillbaks hem igen. Bra. Brabrabra.
Tolv minuter! Jag sprang i tolv minuter utan att stanna. Fan, vad jag är bra. I morgon blir det tretton. Det måste gå. Kan jag tolv, så måste jag kunna tretton.
Heja, heja! är en peppande löparbok för folk som tänker att de är för gamla/tjocka/trötta/ointresserade av att börja springa. Om hur du tar dig från att orka springa i tolv minuter, till att genomföra ett marathon och vara glad hela vägen.
Heja, heja! är Martina Haags sjunde bok. Hennes roman Underbar och älskad av alla filmatiserades med Martina i huvudrollen och gick direkt upp som etta på biotoppen och guldbaggenominerades till biopublikens pris. Martina bor med man och fyra barn i Bromma. Hennes böcker har hittills sålt i över 850 000 exemplar.

Utdrag ur boken:
"För arton månader sedan började jag med att försöka springa tjugo meter utan att stanna och nu har vi genomfört ett helt marathon"
Medelbetyg: 5 (1 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Heja, heja! :
2012-10-03 17:53
Ur boken: "För arton månader sedan började jag med att försöka springa tjugo meter utan att stanna och nu har vi genomfört ett helt marathon" Peppande! En superunderbar bok om att börja springa och att älska springa. Hon är sååå rolig! Hon har gjort det igen. Vad? Skrivit en underbart rolig bok!!!
Betyg 5Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Heja, heja!
Liknande böcker:
Det är i alla fall tur..
 J. Helgesson
Min Dotter Amy
 M. Winehouse
Tjur på retur
 K. Moraeus
Men hur som helst ...
 J. Cleese