bokrecensioner boktips

Fånge i hundpalatset

Författare: Martina Haag
Genre: Humor
Ämnesord: filosofi, humor, kärlek
Utgivningsår: 2010
ISBN: 9789164202956


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Fånge i Hundpalatset ger dig svar på livets stora gåtor, som till exempel hur man mår om man mölar i sig ett kilo kött och en liten, liten bit majskolv, och vad man ska göra om man känner att man måste smygoperera sin man inne i huvudet. Och hur det var att vara mamma på neandertaltiden och hur man känner sig när man strippar framför självaste prins Daniel.

Varför gömmer sig Martina i mörkret när det ringer på hennes ytterdörr? Och vad betyder egentligen ekobrottsling? Och vad är det som bor nere i källaren hemma hos familjen Haag? Varför brinner det på hotellet när familjen Haag semesterar? Och vem är det egentligen som bestämmer över alla i Hundpalatset?

Fånge i Hundpalatset är Martinas femte bok och innehåller både nyskrivna krönikor och tidigare publicerat material från Aftonbladet och mama. Martinas böcker har hittills sålt i över 500 000 exemplar.

Utdrag ur boken:
Vadfan har dom ätit? Dom är ju...Så visar han med händerna nåt i vinterdäcksstorlek.
- Ja, säger jag, de har bland annat satt i sig fyra tiokilossäckar med extra proteinrikt muskeluppbyggande jakthundsfoder.

Medelbetyg: 3,6 (5 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Fånge i hundpalatset :
2011-12-03 13:04
Att läsa denna bok var som att befinna sig som en i publiken på en stand-up-revy. Man måste vara på rätt humör för att till fullo uppskatta det uppskruvade tempot. Martina Haag beskriver olika händelser på ett sätt som ibland fick mig att dra efter andan och ibland fick mig att gapskratta. En bok där hon bjuder enormt mycket av sig själv. Mycket läsvärd upplevelse.
Betyg 5
2011-12-10 13:12
En rolig bok, perfekt för en tråkig höstdag. Du kommer garanterat skratta eller åtminstone fnissa lite för dig själv åt den här boken.
Betyg 4
2012-08-17 20:38
Först läste jag, "Glada hälsningar från Missångerträsk" och tyckte den innehöll en hel del igenkännande och så var den rolig! Fick mersmak och köpte "Fånge i hundpalatset". Tyvärr var den inte alls lika bra/rolig. Den innehöll också en del igenkännande men hade hoppats på lite mera. Men absolut läsvärd då ett skratt alltid gör gott! Hon är ju så rolig Maritna Haag. Att hon kan hitta på så mycket tok!
Betyg 3
2012-10-29 21:11
Lyssnade på den som ljudbok och vet inte om det var det sopm gjorde att jag mest upplevde den som rörig. Gillat alla hennes tidigare böcker men denna föll mig faktiskt inte i smaken även om den hade sina guldkorn.
Betyg 2Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Fånge i hundpalatset
Liknande böcker:
My Dad Wrote a Porno
 R. Flintstone
Vuxenkruxet
 T. Järvheden
Dickie Dick Dickens
 R. Becker
Drottningen i kassan
 E. Petersson
Tackar som frågar - Hi..
 J. Dielemans