bokrecensioner boktips

Jan Lööfs bilderbok

Författare: Jan Lööf
Genre: Barnbok
Utgivningsår: 2011
ISBN: 9789163858123


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Häng med in i Jan Lööfs värld!
Titta. Peka. Känn igen och hitta på. En stor bok full av saker, djur och människor för de minsta.
Följ med Pelle och Matilda på en resa genom Jan Lööfs bildvärld. I denna stora pekbok finns många välkända figurer, men i helt nya sammanhang. Varje uppslag har ett eget tema, t. ex. musik eller cirkus och det finns mycket att upptäcka. Matilda och Pelle följer läsaren genom hela boken, men här finns ingen historia. Den här boken är bara till för att titta i. Och det vill man göra, om och om igen. Lääänge.
Jan Lööfs illustrationer är otroligt detaljerade och fungerar lika bra för pekboksbarn som för vetgiriga vuxna. Bokens stora format och lekvänliga utformande kittlar fantasin och tar läsaren med på ett äventyr som kan sluta vart som helst.
Sagt om Jan Lööfs bilderböcker:
"Nu ger Janne Lööf för första gången ut en bok om rymden och formatet är stort. Men så är han också en stor konstnär och författare!"
Ingeborg Ahlander, Meny
"Ett riktigt fantasifullt äventyr bjuder Jan Lööf på i denna bok, med otroliga teckningar.Den här boken bjuder på spänning på varenda sida kan jag lova" Marie Strömberg Andersson/Norra Skåne
" i dessa böcker lyckas Jan Lööf vara både underground och overground på samma gång. Och han blir bara bättre och bättre som tecknare."
Jan Gradvall, Sydsvenskan
Medelbetyg:
Betygsätt:
Bok recensioner av Jan Lööfs bilderbok :
2012-09-20 19:55
Liknande böcker:
SuperCharlie och monst..
 C. Läckberg
Nalle Brunos vinter
 G. Ingves
Johan och Kalle Korp
 D. Schubert
Emmy och havet
 I. Rydén
Skalman och Trollfen
 R. Andreasson
Alva och sommaren
 J. Berglund
Alva och våren
 J. Berglund
Alva och vintern
 J. Berglund