bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Samma Författare:
Ensamma hjärtan och he..
Hundra omistliga ting
Och så levde de lyckliga
Tango för vilsna själar
Liknande böcker:
Kvinnorna på Flanagans
 Å. Hellberg
Dammsuga i mörker
 J. Beagin
Dolda talanger
 M. Carnehult
Mormors val
 K. Branzell
De kommer att drunkna..
 J. Anyuru
1794
 N. Natt och Dag
Äventyr på kryssningsb..
 A. Örtengren
Hit men inte längre
 M. Maunsbach
Hundraettåringen som t..
 J. Jonasson
Tokyo blues
 P. Hintze

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerHundar, hus och hjärtats längtan

 
Författare: Lucy Dillon
Genre: Roman
ISBN: 9789173485692
 

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Juliet har nyligen förlorat sin älskade man Ben. Endast trettioett år gammal och änka stannar livet för Juliet. Hon isolerar sig hemma och tillbringar dagarna framför teven. Desperat försöker hon följa råden i olika självhjälpsböcker och väntar förhoppningsfullt på den magiska ettårsdagen då hon enligt böckerna ska ha lämnat det värsta bakom sig.

Hennes syster Louise lever ett på ytan perfekt liv. Hon är gift med framgångsrika egenföretagaren Peter, de har lilla sonen Toby och lever i ett snyggt, toppstylat hem. Men sedan barnet kom saknar Louise något i sitt äktenskap ?

När mamma Diane lyckas locka ut sin ena dotter, Juliet, på hundpromenader, först med den egna lilla terriern Minton och snart även med andra hundpersonligheter i grannskapet, börjar det hända saker ?

Utan att Juliet vet hur det gått till, har hon plötsligt ansvar för en mängd hundar, katter och krukväxter som behöver omvårdnad när ägarna är bortresta. Dessutom får hon energi över till att börja renovera det viktorianska hus som hon och Ben köpte tillsammans. Med hjälp av Lorcan, en god vän till den stökiga men trevliga rockmusikälskande storfamiljen i huset intill, tar Juliet tag i ett rum i sänder - något som verkar ha samma terapeutiska inverkan på hennes liv som hundpromenaderna har.

Systrarnas vägar korsas under jakten på lycka och en attraktiv man kommer att spela en alltmer avgörande roll i sammanhanget.

Medelbetyg: 4,33 (3 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Hundar, hus och hjärtats längtan :


marta153 2013-01-23 11:16
Det här är en fin brittisk feel-good bok, inte helt olik Marian Keyes "Vattenmelonen". Svår att lägga ifrån sig när man väl börjat läsa, eftersom man så lätt börjar tycka om personerna i boken och vill vara med dem ända till det lyckliga slutet. Måhända att det är banalt och tillrättalagt, men det är en bok som inger hopp, och ibland är det precis vad man vill ha.
Betyg 4

JennyW 2013-01-24 10:37
En fin bok dock sorglig. om försöken att komma tillbaka efter att ha förlorat en närstående, men också om kärleken till djuren...den var underbar.....
Betyg 5KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Hundar, hus och hjärtats längtan


  Köp boken som film på cdon: