bokrecensioner boktips

Min far hade en dröm

Författare: Barack Obama
Genre: Biografi
ISBN: 9789100121969


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

I Min far hade en dröm berättarBarack Obamadjupt personligt om sin uppväxt i ett USA som fortfarande präglades av raslagar. Berättelsen tar sin början när Barack Obama får reda på att hans far, som han aldrig lärt känna, har dött i en bilolycka. Faderns plötsliga död får honom att reflektera över sitt liv och vad som gjort honom till den han är. När han resertill Kenya för att möta den afrikanska delen av sin familj blir det en omtumlande upplevelse som får honom att försona sig med sin bakgrund. Min far hade en dröm är en gripande skildring av en ung mans sökande efter sina rötter och en bok för alla som är intresserade av frågor om identitet, klass och ras.
Medelbetyg: 2,33 (3 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Min far hade en dröm :
2011-01-09 09:02
Rätt intressant att läsa om den unge Baracks tankar och äventyr. Personligen tycker jag alltid att det är intressant att läsa om den som styr världens mäktigaste (?) land. Dock väldigt torrt skrivet och tidvis kändes boken seg. Helt ok men ingen höjdare.
Betyg 3
2011-08-15 15:59
Hade höga förväntningar på denna bok och korta moment i den är riktigt bra, men efter att fått kämpa länge med den första tredjedelen av boken insåg jag att jag var tvungen att ta stora hopp för att över huvudtaget ta mig igenom den och även om jag önskat kunna sätta ett högre betyg så måste jag använda mig av det lägsta betyget för denna bok.
Betyg 1Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Min far hade en dröm
Liknande böcker:
Che Guevara
 D. Harrison
Allt kommer att bli br..
 J. Sjöstedt
Agent Sonya : älskarin..
 B. Macintyre
En droppe midnatt
 J. Diakité
Guld och gröna planer
 G. Nordahl