bokrecensioner boktips

The Heroin Diares

Författare: Nikki Sixx
Genre: Biografi
Ämnesord: depression, psykologi
Utgivningsår: 2007
ISBN: 9789185651115


Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

I en av de mest unika missbruksbiografierna som någonsin publicerats delar Mötley Crües ledare Nikki Sixx med sig av sina fängslande dagboksanteckningar.
Medelbetyg: 5 (6 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av The Heroin Diares :
2010-01-03 15:09
Här får vi följa Nikki six fängslande och gripande berättelser i sin dagbok under det att han föll till den absoluta botten för att sedan fatta det tuffa beslutet att resa sig och börja leva igen.
Betyg 5
2010-02-13 23:20
Tragisk.. känner igen mig delvis..
Betyg 5
2010-03-10 15:59
Sjukt äckligt bra bok, en självbiografi i dagboksform. MÅSTE LÄSAS! Jag rekomenderar att läsa den på engelska då den svenska översättningen är sjukt dålig. Jag har själv inte varit ett sådant stort fan av Mötley men boken är ändå intressant.
Betyg 5
2011-11-04 21:04
Jag var jävligt skeptisk i början till en biografi i dagboksform, som stort Mötley-fan hade jag trots allt väldigt höga förväntningar på boken men gissa vad; de infriades. Nikki Sixx´ dagbok är bland det mest gripande och tragiska jag läst och boken gav mig en inblick i rockvärldens kanske mest underskattade genis liv. Jag får känslan att Sixx inte har redigerat sina dagboksinlägg för bokens skull utan tvärtom, det han skrev 1987 det står han för än idag. Det kan låta lite absurt, men det är på något vis alldeles fantastiskt för en Svensson att läsa om alla fester, alla droger och alla brudar tills man inser vilket helvete Nikki Sixx hade.
Jag tycker det är helt fel att jämföra den med boken "The Dirt" som handlar om hela Mötley Crüe som ändå på många vis framhävde det glamourösa i att vara rockstjärna. Nikki Sixx visar i sin egen bok baksidan av livet på toppen och gör det utan censur. En helt fantastisk bok!
Betyg 5Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till The Heroin Diares
Liknande böcker:
Året med 13 månader
 Å. Linderholm
Maktlös
 M. Sahlin
All in : när livet är..
 E. Igelström
Trump och vredens Amerika
 L. Saarikoski
Vardagar
 U. Lundell
Prästungen
 G. Tunström
Knutbyflickan
 L. Kuling
Fear Bubble
 A. Middleton
Borstalpojken
 B. Behan