bokrecensioner boktips

En beundrad outsider

Författare: Henrik Ingvarsson
Genre: Biografi
Ämnesord: depression, psykologi
Utgivningsår: 2020
ISBN: 9789151993201


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

"Men så händer något. Som ruckar på allt. Det sker ungefär i det ögonblick då jag hoppar upp i sulkyn bakom Enough Talk. Det hela är oundvikligt. Även om jag försöker kämpa emot, så kan jag likväl inte lura mig själv. När jag sätter mig upp bakom hästen, och via stallutfarten kör ut på Solvallas bana och rullar ut i bakvarv på den bortre långsidan. Så känner jag det. Ganska snart. Jag gillar honom inte". Och snart var drömmen - drömmen om Elitloppet - över för den här gången också. Eller?

En beundrad outsider är Johnny Takters självbiografi och egna berättelse, nerskriven av frilansjournalisten och författaren Henrik Ingvarsson. Johnny skildrar i denna bok sin långa och framgångsrika sportsliga karriär, allt från de första skogsturerna bakom stor häst som nioåring, ensam genom de mörka grusvägarna mellan travbanan i Mantorp och stallet några kilometer därifrån; till tiden på Jägersro, om att som väldigt ung bli champion - och den ständiga jakten efter drömmarnas dröm. Och samtidigt: lika mycket livet vid sidan av, händelsen på Öland som skulle forma honom för lång tid framöver, pappa Bo Williams olycka, eller hur det nu var med den saken, och den dramatiska privata tiden i början av 2000-talet. Ett sällsynt händelserikt och känslosamt liv, som existerat mitt i det idrottsliga strålkastarljuset.

Medelbetyg: 5 (1 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av En beundrad outsider :
2022-01-06 20:21
Boken handlar om travkusken Johnny takter.Han berättar om sitt liv på och utanför travbanan.Det är en mycket bra bok där han berättar om travhästar som han har kört.
Betyg 5Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till En beundrad outsider
Liknande böcker:
Bara jag vet vem jag är
 S. Bergwall
Positiva minnen av fra..
 N. Bergstrand
Min Dotter Amy
 M. Winehouse
Fallet
 A. Heberlein
Tjur på retur
 K. Moraeus
Året med 13 månader
 Å. Linderholm
Maktlös
 M. Sahlin
All in : när livet är..
 E. Igelström