bokrecensioner boktips

Afrodite

Författare: Isabel Allende
Genre: Berättelser, recept och andra afrodisiaka
Utgivningsår: 1997
ISBN: 9113004336


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

"Jag ångrar alla de gånger jag höll diet, de läckra rätterna jag tackade nej till av fåfänga, lika mycket som jag beklagar de tillfällen att älska som jag har låtit gå mig förbi för att istället ägna mig åt ogjort arbete, eller på grund av puritansk dygdighet, för sexualtiteten är något som ingår i sund livsföring, gynnar skaparkraften och är en del av själens väg... Tyvärr tog det trettio år innan jag insåg det."
Medelbetyg: 3 (2 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Afrodite :
2009-05-12 20:11
Tidigt i denna samling texter slår Allende fast att afrodisiaka fungerar endast om den som intar det är medveten om att han/hon konsumerar ett afrodisiaka och vilka effekter det har. Hon beskriver alltså en typiskt placeboeffekt. Att hon då sedan, sida upp och sida ner, fortsätter att redogöra för all världens afrodisiaka känns ju bara onödigt. Och ointressant.

Recepten kan jag tro att man möjligen kan ha trevligt med - inte för de påstås vara afrodisikum, untan för att många av dem säkert smakar bra.
Nån annna behållning har jag svårt att finna.
Betyg 2
2012-03-26 18:04
Jag gillar Allendes sätt att skriva och att hon inte tar sig själv på stort alvar. Bara det är uppfriskande. Också kan man hitta många recept värda att testa och ta reda på intressanta fakta. Antar att det är mest kvinnor som denna bok kan tilltala.
Betyg 4Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Afrodite