bokrecensioner boktips

Motley Crue the dirt

Författare: Neil Strauss
Genre: Biografi
Ämnesord: Musik
Utgivningsår: 2001
ISBN: 9789185625826


Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Mötley Crüe är världens mest ökända rockband. Whisky och porrstjärnor, bilkrascher, svart läder och höga klackar, överdoser och död är alla ingredienser i Mötley Crües liv - det band vars medlemmar dricker mest, slåss mest, har mest sex och är mest arroganta i världen. De har ägnat en hel karriär åt att leva så extremt som möjligt. Tommy Lee gifte sig med två internationella sexsymboler; Vince Neil dödade en man och förlorade sin dotter i cancer; Nikki Sixx tog en överdos, återuppstod från de döda, och tog ännu en överdos dagen efter; Mick Mars sköt en kvinna och försökte hänga sin egen bror. Och det är bara början...

I The Dirt: Bekännelser från världens mest ökända rockband drar fyra ökända rockstjärnor den klassiska rock' n' roll-myten i egen whiskyindränkt tappning. Och de tvekar inte att göra sin egen historia mer spännande med alla tillgängliga medel.

"Utan tvekan den mest detaljerade redogörelsen som någonsin skrivits om kickarna och riskerna i att vara rock'n'roll-stärna. Fullständigt fängslande och totalt motbjudande."
Rolling Stone

Utdrag ur boken:
Det kändes som en mardröm, och först kunde jag bara tänka på min bil och hur totalkvaddad den var. Men sedan dök Beth och några människor från festen upp och började flippa ur, och långsamt började det gå upp för mig att något riktigt dåligt hade hänt.
Medelbetyg: 4,1 (10 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Motley Crue the dirt :
2009-01-31 20:39
Jag är ingen Motley Crue fan, har bara hört nån låt av de innan, ändå så ger jag boken högst betyg för den e unik. En detaljerad historia om band meddlemarnas liv från att de var små pojkar, och det bästa av allt är att detta är inte någon annalys utan det är de själv som berättar allt. Och villket liv, de har levt....man behöver inte älska eller beundra rock n roll livet men deras redogörelse väcker känslor och det är många olika känslor, från beundran till ren äckel. Under bokens gång lär vi känna killarna bakom allt skit och skriveri som pressen har spyt över de, och även om jag inte alls kan fatta hur man kan göra hälften av allt de har gjort så har jag ändå förståelse för det de är, och det är fyra vilda själar som vägrar att tämjas.
Betyg 5
2009-09-15 10:40
Dethär är en väldigt speciel bok! Vissa stunder kan man tillochmed fälla en tår och andra stunder kan man komma på sig själv viska det där är så typiskt Mötley Crüe! Jag älskar boken och rekommenderar den starkt!
Betyg 5Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Motley Crue the dirt
Liknande böcker:
Vardagar
 U. Lundell
Bruce Dickinson: En sj..
 B. Dickinson
Boken om Anna Book
 A. Book
this is my life
 C. Lindarw
Street Cat Bob
 J. Bowen
En skruv lös
 V. Hagnell
Memoarer
 B. Dylan
Dåliga mänskor
 M. Andersson