bokrecensioner boktips

Tunnare än blod

Författare: Åsa Nilsonne
Genre: Deckare
Ämnesord: spänning
ISBN: 9789185567249


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Det är en dimmig och kall marsvecka i Stockholm. En ettrig influensaepidemi lamslår stan. Tunnelbanetågen går sporadiskt, nästan all vårdpersonal ligger nerbäddad. Stora delar av polisen likaså. De få som är på benen är upptagna av en ambassadockupation.

Då kommer larmet till kriminalpolisen på Kungsholmen om ett mystiskt dödsfall. Ordningspolisen Monika Pedersen, som saknar all erfarenhet av mordutredningar, får rycka in eftersom hon fortfarande står på benen. Fallet kompliceras av att den döde redan tagits om hand av obducenten och av att Monika inte har någon som hon kan fråga till råds. Envist och målmedvetet jobbar hon på eftersom hon är klok nog att inse att det här är hennes livs stora chans ...

Medelbetyg: 2,5 (2 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Tunnare än blod :
2007-04-21 22:21
Den första boken i serien om polisen Monika Pedersen!
LÄS DEN!!
Betyg 4
2017-10-13 22:12
Herre min skapare vilken infernaliskt tråkig bok. Noll spänning, trista karaktärer, mängder av språk och ingen handling. Jag tror nästan att det är mer liv och rörelse en vanlig vardag inne på Daglivs på Fridhemsplan där jag bor än vad det är i den här boken. Synd att de slösade bort en så pass bra uppläsare som Angela Kovacs på en sådant hopplös bok. Åsa Nilsonne kan säkert skriva, men måste det vara så tråkigt för den delen?
Slutbetyget blir, en 1:a! Ingenting som jag kan rekommendera!
Betyg 1
Liknande böcker:
Bankrånarna
 R. B. Parker
Sherlock Holmes versus..
 A. Conan Doyle
De som dör först
 A. Marinina
Stjärnfall
 F. Mellvig
Ödesmark
 S. Jacksson
Innan molnen kommer
 M. Jungstedt
Mord - mitt arbete
 T. Rickne
Kvinna försvunnen
 T. Oljelund
Bruden i Newgate
 J. Dickson Carr