bokrecensioner boktips

Svara om du hör mig

Författare: Ninni Schulman
Genre: Deckare
ISBN: 9789175033426


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Det är tidig oktobermorgon och utanför slaktboden i Uvanå samlas byns jaktlag för ännu en dag bland björn och varg i Tiomilaskogen. Några timmar senare hittas en av älgjägarna, Pär Sanner, död på sitt pass.
Polisen inser snabbt att den skyldige måste vara en av Pärs jaktkamrater. Men vem hade motiv och tillfälle? Misstankarna riktas åt alla håll och bygden surrar av rykten. Att Hagforspolisens nya krimchef, Petra Wilander, är lika misstänkt som alla andra i jaktlaget gör mordutredningen än mer komplicerad.
Livet i Uvanå blir en mardröm för Pärs änka när familjens hemligheter grävs fram en efter en. Och snart blir det tydligt att man inte ens i ett litet samhälle som Hagfors kan veta vem som egentligen är vän och vem som är fiende.
Medelbetyg: 3,5 (4 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Svara om du hör mig :
2015-12-02 00:06
En tidig oktobermorgon. Jaktsäsongen är i gång. Pär Sanner hittas död på sitt pass. Den 13-åriga dottern är spårlöst försvunnen.

En trevlig blandning av spänning och vardag. Jag kastades snabbt in i handlingen och det är svårt att inte fortsätta läsa.
Betyg 3
2016-01-01 13:10
Man märker en skillnad mot tidigare böcker. Dom blir bättre och bättre.
Betyg 3
2016-06-11 22:41
Jag har verkligen gillat Ninni Schulmans deckarserie, denna är dock inte riktigt lika bra som dom två tidigare. Men ändå klart läsvärd
Betyg 4
2020-08-25 18:05
Jag tycker att den var bra. Den var även spännande och den är bra skriven. Jag lyssnande på denna bok och hade svårt att stänga av. ☺️. Rekommenderas.
Betyg 4
Liknande böcker:
Katharinakoden
 J. Horst
Nattmannen
 J. Horst
Under radarn
 L. Child
Mörk jord
 A. Cleeves
Du måste dö
 P. James
Ornömordet
 L. Björnlund
Koka björn
 M. Niemi
När regnen upphör
 D. Öhrlund