bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Samma Författare:
Krigsbarn
Paranoia
Ö-morden
Liknande böcker:
Rika barn leka häst
 U. Trenter
Miss Pym ingriper
 J. Tey
Inga fler hemligheter
 E. Brunn
Fruktans hus
 M. Ahlstedt
Christine Falls
 B. Black
Surbrunnsgåtan
 K. Pettersson
Saknad, förmodad död
 S. Steiner
En högre rättvisa
 . Hjorth
Dvalan
 C. Grebe
Maigret och den unga döda
 G. Simenon

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerMinistermordet

 
Originaltitel: Nedtaelling til mord
Författare: Gretelise Holm
Genre: Deckare
Utgivningsår: 2008
ISBN: 9789164202598
 

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Den danska kvinnliga integrationsministern skjuts under en joggingtur. Utredningen blir komplicerad och polisen vet inte i vilken ände de ska börja. Är det ett terrordåd? Har det några kopplingar till Danmarks invandringspolitik? Eller ska man söka efter mördaren i ministerns privata sfär?

När mordet inträffar ska journalisten Karin Sommer snart gå i pension. Hon har dock tackat ja till att skriva en jubileumsskrift för ett danskt företag. Uppdraget ger henne anledning att besöka Litauen, en resa som leder Karin vidare till Köpenhamns undre värld och stoff till en avslöjande artikel. Men någon vill förhindra att historien kommer ut och Karin förstår snart att denne någon återfinns i inflytelserika politiska kretsar

Ministermordet är Gretelise Holms fjärde kriminalroman om Karin Sommer. I Danmark mottogs den med mycket fina recensioner.

Medelbetyg: 3,5 (4 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Ministermordet :


Ninni_1960 2010-10-20 10:15
Oj vad jag gillar Gretelise Holms böcker! Lagom spänning och lagom mycket om huvudpersonerna. En vardag finns i berättelsen så den blir trovärdig.
Jag ser fram emot nästa bok!
Betyg 4

BlommigaBarbro 2016-12-18 22:05
Inte lika bra som Ö-Morden, men väldigt välskriven och intressant. Gretelise Holm lyckas med det som många svenska deckarförfattarinnor inte gör!
Betyg 4

gun 2018-04-26 17:40
Den här deckaren har ett intressant förlopp då det redan från början anges att ett ministermord ska ske. Så får man följa tiden före mordet där journalisten Karin Sommer är i Litauen för att samla material till en artikel. Där får hon mottaga ett paket som en mormor vill få överlämnat till barnbarnet i Sverige. Karin Sommer upptäcker att den unge mannen är försvunnen och att det verkar pågå något underligt. Hon får kontakt med prostituerade från Litauen som kan berätta mer. Så blir ministern dödad och så kommer tiden efter då det upptäcks att någon mer är död. Det här är en fint upplagd berättelse som är intressant och spännande. Bra.
Betyg 4KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Ministermordet


  Köp boken som film på cdon: