bokrecensioner boktips

Blodets röst

Författare: Magnus Nordin
Genre: Ungdom
Ämnesord: natur, kärlek, spänning, ungdom, varulvar
Utgivningsår: 2010
ISBN: 9163866781


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Daniels farsa är död och någon måste ta över skroten. Det har gått tre år sen han lämnade Nejde och sen han var med tjejen med brännstensögonen, Kira. Han måste glömma henne nu.
Kira får inte ha kvar sitt och Daniels tre år gamla barn för en enda anledning. Hon är en skuggvandrare, inte en skuggvarelse. Därför måste Kira och vännen Goed vandra i flera veckor till Gotland för att lämna Alea till pappa Daniel, som inte har en endaste aning om att han verken kommer få träffa Kira igen, eller att han själv är farsa.

Men någon luras. varulvar vill hämnas tillslut. Kommer Kira någonsin komma hela vägen fram till Daniel utan att flocken vill ge igen?
Medelbetyg: 4 (3 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Blodets röst :
2010-09-25 18:25
Den här boken var mycket bättre än den föregående boiken Skuggvarelser. Men den blev riktigt långtråkig när den handlade om Wegg och dom. Kiras vandring mot Gotland var spännande och Daniels perspektiv, men det här var INTE nån av Nordins bästa ... "/
Men just i det bästa stället, som jag inte säger var, så var den så bra... så den kan väl få en fyra i alla fall, men en svag sådan
Betyg 4
2010-10-01 22:58
Det var flera år sen jag läste förra boken, Skuggvarelser, och jag måste säga att den här levde upp till mina förväntningar efter att jag sett den ligga på hyllan i bokaffären, den var verkligen bra. Handlingen förklaras redan under bilden, så då skippar jag den :).
Betyg 4
2012-07-05 17:34
Jag blev inte besviken när jag läste den här boken. Det är bra att det är en blandad handling med varulvarna, Kira och Daniel.
Handlingen är spännande, medryckande och känns som en verklighets trogen handling (trots varulvarna) eftersom den utspelar sig i Sverige, vilket vi som läser boken har lätt att känna igen platser mm.
En riktigt bra bok som jag tycker otroligt mycket om, dock så tycker jag att Nordin är i sitt esse när han inte skriver böcker med övernaturliga inslag.
Betyg 4Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Blodets röst
Liknande böcker:
En flicka till häst
 E. Bagnold
Silverskeppet
 J. Moen
Hotellet
 P. Jansson
Cirkus
 P. Jansson
Stenänglar
 K. Ohlsson
Nära ögat, Sandra
 I. Högelin-Brattström
Dödsmärkt
 L. Martin
Feberdrömmar
 D. Hoh
Dödlig ömhet
 A. Berggren
Stenansiktets hemlighet
 P. A. Whitney