bokrecensioner boktips

A Clash Of Kings

Författare: Martin George R.R.
Genre: Fantasy
Ämnesord: Äventyr, fantasy, humor
ISBN: 9780553579901


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Five separate factions vie for control of the realm of the late Lord Eddard Stark, while an ancient form of magic, an everlasting winter, and an unearthly army threaten to return.
Medelbetyg: 4,67 (6 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av A Clash Of Kings :
2010-08-04 23:20
Otroligt bra bok. Saknar ord att beskriva hur mycket jag tycker om den. Den fullständigt river ut lusten att läsa någonting annat.
Betyg 5
2012-05-29 20:29
Jag kan inte annat än hålla med föregående talare, jag är helt insnöad på serien. Jag älskar hur författaren håller läsaren på streckbänken, jag trodde verkligen att halva familjen Stark var död vid ett tillfälle.Jag var tvungen att hoppa fram till fortsättningen av kapitlet för att jag var så orolig. jag har märkt att jag börjat sympatisera mer och mer med Tyrion, han försöker i alla fall. De flesta andra karaktärer känns onda, förutom alla Starks.
Betyg 5
2012-10-07 13:55
I detta verk börjar TV-serien alltmer skilja sig från handlingen i bokserien. Det gör mig lite förbittrad att man avviker från handlingen men jag kan samtidigt förstå att det skulle krävas åtskilliga säsonger för att få med alla händelser i en serie böcker med mer än 800 sidor per bok.
Betyg 4
2013-05-10 22:03
Ett rejält uppsving i tempo och intriger i jämförelse med första delen i "Sagan om is och eld". De 750 sidorna förvann försvinnande fort, som vanligt otroligt svår att lägga ifrån sig.
Betyg 5
2015-07-03 01:30
George R.R. Martin är en makalös författare och han skriver lättbegripligt och det är mycket händelser i boken, det är en bok utöver det extra och är bäst inom fantasy. Bok ett är ett mästerverk och Kungarnas Krig likväl.
Betyg 5Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till A Clash Of Kings
Liknande böcker:
Judas barn
 M. Heitz
Odinsbarn
 S. Pettersen
Odinsbarn
 S. Pettersen
Odinsbarn
 S. Pettersen
Ormens skugga
 R. Riordan
De fallna
 M. Peterberg
Serafers drömmar
 O. Wikander
Nordiska myter
 N. Gaiman