bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Samma Författare:
Chefen
Hjärnspionen
Paranoia
Utan ett spår
Liknande böcker:
Lösning i London
 L. Deighton
Nattviol
 N. Leavy
Den yttersta rättvisan
 D. Öhrlund
Jungfrustenen
 M. Mortimer
Nattens vittne
 H. Kritz
Ett steg för långt
 F. Faulkner
Spring för livet!
 G. Dahl
Dunkelt förebud
 L. Weström
Doft av ondska
 A. Rambach
Clara
 J. Lönnaeus

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerBytet

 
Författare: Joseph Finder
Genre: Thriller
Ämnesord: mord, humor, spänning, vetenskap
Utgivningsår: 2009
ISBN: 9789170027727
 
Spänning:  8
Humor:  4
Sorglig:  1

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Det är den perfekta platsen för ett företag i blåsväder. Inga mobiltelefoner, inga bilar. Bara en lyxig, avlägsen stuga omgiven av hundratals mil av vildmark.

Alla de högsta cheferna på Hammond Aerospace Corporation är där. Och så Jake Landry, som i sista stund hoppat in som ersättare. Han är en stabil, ödmjuk och tystlåten kille, duktig på att ligga lågt, och har ett turbulent förflutet som han kämpar för att lägga bakom sig.

Jake känner sig illa till mods bland alla höjdarna han fösts samman med, och är obekväm med allt skryt och all attityd. När ett gäng jägare våldgästar välkomstmiddagen, finner sig cheferna plötsligt tagna som gisslan av beväpnade män som skulle kunna göra vad som helst, mot vem som helst, för att kunna lägga vantarna på den största lösensumman i historien. Skräckslagna, desperata och isolerade från resten av världen är gisslan nu i händerna på män som kanske inte är vad de ser ut att vara. Ingen av cheferna ville ha Jake där, men nu är han den ende som kan rädda dem.


Medelbetyg: 4,5 (2 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Bytet :


hencka 2009-07-26 19:22
En infernaliskt spännande historia som utspelar sig på en ödsligt belägen konferensgård på västkusten i British Columbia,Kanada.Huvudpersonen Jake Landry och de högsta cheferna för Hammond Aerospace kidnappas mitt under festmåltiden av ett gäng brutala jägare.Nagelbitande läsning.Historien interfolieras mycket bra med flashbacks från Jake Landrys förflutna,vars karaktär förtydligas mer under historiens gång.Den bästa thrillern av Joseph Finder hittills.
Betyg 5

Spaniard 2011-08-23 23:06
Finders lägstanivå är det högsta jag stött på. "Bytet" är precis lika välskriven och spännande som hans tidigare toppromaner.

Det fina med "Bytet" är den isolerade miljön som merparten av berättelsen utspelar sig i. Finder utnyttjar begränsningarna till att stärka karaktärsdragen och intensifiera händelserna. I stigande grad. Det är imponerande berättarkonst vi får uppleva.

Svårt att lägga ifrån sig denna.
Stark fyra. Mycket stark.
Betyg 4KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Bytet


  Köp boken som film på cdon: