bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Samma Författare:
Bytet
Hjärnspionen
Paranoia
Utan ett spår
Liknande böcker:
Nattviol
 N. Leavy
Den yttersta rättvisan
 D. Öhrlund
Jungfrustenen
 M. Mortimer
Nattens vittne
 H. Kritz
Ett steg för långt
 F. Faulkner
Spring för livet!
 G. Dahl
Dunkelt förebud
 L. Weström
Doft av ondska
 A. Rambach
Clara
 J. Lönnaeus
Någon måste dö
 J. Moen

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerChefen

 
Författare: Joseph Finder
Genre: Thriller
Ämnesord: mord, spänning
Utgivningsår: 2007
ISBN: 9170026211
 

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Chefen är en spännande thriller om ambition, svek och priset vi betalar för våra hemligheter.

Nick Conover är vd för ett stort företag och ensamstående far till två barn. Han är en son av bygden som stigit i graderna och var en gång en av de mest beundrade
i staden. Men det var före uppsägningarna.När hans familj trakasseras av en okänd förföljare upptäcker Nick att det bevakade kvarter de bor i inte erbjuder något skydd alls.

Han bestämmer sig för att ta saken i egna händer och snart vänds hans liv upp och ner. På arbetet avslöjar Nick en konspiration mot honom själv, där några av hans närmaste kolleger är inblandade. Plötsligt kan Nick inte lita på någon, inte ens på den smarta men rastlösa nya kvinnan
i hans liv.

När allt han älskar står på spel upptäcker Nick sin egen obeveklighet. Hans fiender vet inte hur hårt han är beredd att kämpa för att rädda sitt företag, och ingen inser hur långt han är villig att gå för att skydda sin familj.

Fascinerande och psykologiskt snillrik är Chefen Joseph Finders mest fängslande och originella roman hittills. Den belönades 2006 med The Gumshoe Award,
i konkurrens med bland andra Michael Connelly och David Morrell.


Medelbetyg: 3,25 (4 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Chefen :


tetris 2009-01-10 15:56
Jag hade högre förväntningar på den här boken. Visst, den var helt ok och det var ju spännande att följa Nick Conovers kamp, men det är något som saknas. Förmodligen är det språket i boken som inte passar mig, men jag tror också att det är för långrandigt, att man skulle kunna få in samma sak på 300 sidor och få det mycket mer rappt och koncist. Knappt godkänd!
Betyg 3

hencka 2009-01-13 18:28
Jag hade inga förväntningar men blev mycket positivt överraskad.En riktigt välskriven bladvändare med bra upplägg.Jag fasade litet inför 590 sidor,men sträckläste boken på en dryg vecka.Inte det minsta seg eller långrandig,även om historien kunde ha komprimerats litet.Det var lätt att leva sig in i huvudpersonens liv.Jag slukades helt med.Det blir en stark fyra.
Betyg 4

Spaniard 2011-08-08 00:11
Finder är briljant när det gäller att hitta nya synvinklar med fräscha karaktärer och baka in dom i gastkramande thrillerscenario.

"Chefen" är gedigen utan att tappa drivet, och uppfriskande utan att förlora allvaret. Jag kunde identifiera mig med huvudpersonen och sätta mig in hans situation. Jag blev helt enkelt fängslad, vilket är detsamma som högsta vinsten när det gäller skönlitteratur.

Mycket bra!
Betyg 4KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Chefen


  Köp boken som film på cdon: