bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Samma Författare:
Magikern och Kärlekens..
Liknande böcker:
En bön för tjernobyl
 S. Aleksijevitj
Homo Deus - en kort hi..
 Y. Harari
Barnets Kroppsspråk
 E. Howard
Valet är ditt
 C. Wahlden
Who-ology
 C. Scott
Factfulness
 H. Rosling
Scener från hjärtat
 M. Ernman
Så lever grodan
 M. Chinery
Pillret
 I. Carlberg
Three Lucky Swedes
 P. Nordquist

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerMå bättre till kropp & själ

 
Författare: Pär Wahlström
Genre: Fakta
Ämnesord: hälsa, psykologi, natur, framtid, spänning, alternativmedicin
Utgivningsår: 2008
ISBN: 9197775007
 
Spänning:  8
Lärorik:  8

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Homeopatiska energimediciner är helt ofarliga och biverkningsfria och har använts av människor världen över sedan flera hundra år tillbaka. Deras aktiva verkan bygger på våra metafysiska energier och påverkar våra känslor, sinnesstämningar och fysiska kroppsenergier. Och hjälper oss att återfå balans och harmoni genom att stimulera vår egen förmåga till självläkning.

Syftet med homeopatisk egenvård är först och främst att vara ett stöd vid behandling av akuta och kroniska besvär, genom att stärka kroppens immunförsvar och egen förmåga till naturlig läkning.

Medlen går alldeles utmärkt att kombinera med andra mediciner och terapier och kan bara påverka besvären på ett positivt sätt genom att ge stöd åt våra egna metafysiska läkeresurser.

Detta är en handbok som på ett lättfattligt sätt leder läsaren fram till den homeopatiska behandling med egenvård som kan påkallas vid den aktuella tidpunkten, genom beaktande av mentala symtom, indikationer och olika karaktärsdrag.

Nu även med behandlingsråd för kvinnor i alla åldrar som drabbats av det som vi kallar för "typiska kvinnobesvär", som tex mensbesvär, klimakterie- och övergångsbesvär m.m.

En spännande introduktion till energimedicinens fascinerande värld. Författaren Pär Wahlström är utbildad homeopat och har sedan början av 1990-talet framgångsrikt praktiserat och studerat den homeopatiska läkeprincipen.

Medelbetyg: 5 (2 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Må bättre till kropp & själ :


FredrikLars 2008-09-05 13:30
En en mycket intressant bok som handlar om energimedicin och homeopati med olika behandlingsråd för egenvård. Ett helt annorlunda sätt att tänka på där fokus läggs på vår mentala hälsa för att må bättre fysiskt. Boken är lätt att förstå utan några medicinska förkunskaper och kan användas av var och en som vill förbättra sin hälsostatus. Jag kan varmt rekommendera den till dig som har fått kroniska besvär som inte vill ge med sig.
Betyg 5

LouiseRosen 2008-09-05 18:54
Kan instämma med tidigare talare. Denna bok är super för den som vill börja ta ansvar för sitt eget liv och förändra dåliga livsmönster. Jag har själv använt boken som ett stöd för mina ansträngningar att komma till rätta med mina klimakteriebesvär. Rekommenderas varmt!

Betyg 5

johane 2011-01-11 07:46
KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Må bättre till kropp & själ


  Köp boken som film på cdon: